Projektor BenQ MH535

Pamatinformācija

Keskkonnasõbralik 1080p projektor pakub hämmastavat 3500 ANSI luumenist eredust, kõrget 15000:1 kontrastsust ning kõrgdetailseid täisekraanil esitlusi olenemata ümbritseva valguse tasemest. Kaks HDMI sisendit muudavad projektori kasutamise mitme seadmega mugavaks ja kiireks.

Prece ir arhivēta

Selge pilt ka valgustatud ruumides
3500 ANSI luumeniga eredus tagab selge pildi ka hästi valgustatud ruumis, et võimaldada presentatsiooni ajal arutelusid, märkmete tegemist ja koostööd. Projektor sobib ideaalselt väiksetesse (kuni 10 osalejat) ja hästi valgustatud ruumidesse.

Terav tekst
Kõrge 15000:1 kontrastus loob äärmiselt sügavad mustad ja terava pildi, et ka iga pisem graafik, tabel või tähemärk oleks selgelt loetav. Terava pildi vaatamine vähendab ka koormust silmadele, mistõttu on koosolekud vähem väsitavad ja üleüldine produktiivsus püsib kõrgem.

Selge pilt
Esita Full HD sisu teravas 1080p resolutsioonis ja naudi oma ettekannete videopilti, filme, videomänge või HD otseülekandeid puhta ning kontraste pildiga.

Kaks HDMI- ja VGA-sisendit
Kaks HDMI ja kaks VGA sisendit võimaldavad projektoriga ühendada mitmeid seadmeid korraga, et lihtsustada koostööd ja hoida koosolekute või presentatsioonide ajal väärtuslikku aega kokku.

Lihtne juurdepääs lambile
Mugavalt projektori peale paigutatud ukseke avab Sulle lambipesa, et saaksid kiiresti läbi viia hooldustöid ning vajadusel jätkata vaid hetkega oma plaanide esitlemisega ka siis, kui projektor on nõupidamisruumis paigutatud lae alla.

Tark Eco režiim
Tark Eco režiim, kohandab lambi võimsuse nii, et see tagaks parima kontrastsuse ja ereduse kui hoiaks kokku voolutarbelt.


Horisontaalne kaadrisagedus 15 Hz - 102 kHz
Kaugjuhtimispult Jah
Kontrast 15000:1
Kuvasuhe 16:9
Kuvatava ala suurus 60" - 300"
Lamp 203W
Tegelik resolutsioon 1080p, 1920 x 1080
Tüüp DLP
Vertikaalne skaneerimine 23 Hz - 120 kHz
DVI Ei
HDMI Jah
Komponent Jah
Komposiit Jah
3,5 mm kõrvaklappide väljund Jah
LAN (võrguliides, RJ45) Ei
S-Video Jah
USB Jah
VGA Jah
Tootja BenQ
Värvus valge

Displejs

Proporcijas
16 : 9
Kontrasts
15 000 : 1
Attēla izmērs
60" – 300"
Atsvaidzes intensitāte
102 Hz

Optika

Projektora lampa
203 W

Savienojamība

HDMI
Kompozītā izeja
Komponentu video
S-video
Yes
Austiņu izeja / mikrofona ieeja

Vispārīgi

Iepakojumā ietilpst
Tālvadības pults

Produktu kodi

EAN
4718755075797
Ražotāja kods
9H.JJY77.33E

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt