Arduino Pro 328 - 5V/16MHz

Pamatinformācija

Arduino Pro ei sisalda pistikuid, mis on asustatud nii, et saaksite jootma mis tahes pistikut või traati mis tahes vajaliku orientatsiooniga. Soovitame esimest korda Arduino kasutajatel alustada Uno R3-ga. See on suurepärane tahvel, mis paneb teid ki

Prece ir arhivēta

Arduino Pro ei sisalda pistikuid, mis on asustatud nii, et saaksite jootma mis tahes pistikut või traati mis tahes vajaliku orientatsiooniga. Soovitame esimest korda Arduino kasutajatel alustada Uno R3-ga. See on suurepärane tahvel, mis paneb teid kiiresti tööle. Arduino Pro seeria on mõeldud kasutajatele, kes mõistavad selle pistikute ja USB-ühenduse puudumise piiranguid.

Asjade taskukohasuse ja madala profiili säilitamiseks oleme otsustanud teha alalisvoolu pistikupesa kasutusala, kuid mitte seda täita. Parema kaasaskantavuse huvides soovitame plaati kasutada LiPo akuga. Samuti tegime kulude madalaks hoidmiseks muudatusi, nagu kõigi SMD komponentide kasutamine ja ülemineku kahekihilisele PCB-le.

See plaat ühendub otse FTDI Basic Breakout plaadiga ja toetab automaatset lähtestamist. Arduino Pro töötab ka FTDI-kaabliga, kuid FTDI-kaabel ei too välja DTR-pistikut, nii et automaatse lähtestamise funktsioon ei tööta. Selles Arduino Pro uusimas versioonis oleme ka FTDI päised nihutanud tagasi , nii et tihvtid ei rippuks üle tahvli serva. Oleme selle asustanud ka tugevama toitevaliku lülitiga.

Kas pole kindel, milline Arduino või Arduinoga ühilduv plaat teile sobib? Vaadake meie !

Märkus . Osa sellest müügist tagastatakse Arduino LLC-le, et aidata rahastada uute tööriistade ja uute IDE-funktsioonide jätkuvat arendamist.

Funktsioonid:

  • ATmega328 töötab 16MHz välise resonaatoriga
  • USB-ühendus plaadist väljas
  • 5V regulaator
  • Max 150mA väljund
  • Ülevoolu kaitstud
  • Vastupidise polaarsusega kaitstud
  • DC sisend 5V kuni 12V
  • Lähtestatav kaitse hoiab ära plaadi kahjustamise lühise korral
  • Toitevaliku lüliti toimib sisse/välja lülitina

Mõõdud:2,1 x 2,05 tolli (53,34 x 52,08 mm)

Izmēri un svars

Bruto svars
0.03 kg

Produktu kodi

Ražotāja kods
DEV-10915

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt