Mata edukacyjna dla niemowląt Namiot Tipi 2w1 Zwierzątka 82x82x140 cm

46,99 €

33,56 € / M

Ikmēneša maksājums sākot no 1,41 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Toote omadused: vanus: 0m+ materjal: 100% polüester võimalus muuta matt tipi telgiks pehme, libisemisvastane, suurepäraselt isoleeriv põhi kergesti pestav ja väga meeldiva puudutusega materjal eemaldatavad ja reguleeritavad mänguasjad ning pulg

Toote omadused:


vanus: 0m+


materjal: 100% polüester


võimalus muuta matt tipi telgiks


pehme, libisemisvastane, suurepäraselt isoleeriv põhi


kergesti pestav ja väga meeldiva puudutusega materjal


eemaldatavad ja reguleeritavad mänguasjad ning pulgad


komplektis 4 suurt, sensoorset, värvilist mänguasja ning kõhuli lamamise padi


mattide mõõdud: pikkus: 82 cm, laius: 82 cm, kõrgus pulkadega: 45 cm


tipi mõõdud: tipi kõrgus: 93 cm, laius: 82 cm, kõrgus pulkadeni: 140 cm


matt vastab kehtivatele Euroopa Liidu normidele EN 71-1


Imikutele mõeldud hariduslik matt Tipi telk 2w1 on uuenduslik ja mitmekülgne toode, mis pakub teie lapsele palju tunde mängu ja arengut. See matt on loodud pakkuma täielikku mugavust ja turvalisust lapsele. Hariduslik matt on mõeldud imikutele alates sünnist, nii et teie laps saab seda kasutada juba esimestest eluhetkedest alates. Valmistatud 100% polüestrist, tagab see pehmuse ja meeldiva puudutuse, muutes sellel lamamise erakordselt mugavaks. Lisaks tagab mattide pehme ja libisemisvastane põhi stabiilsuse mängimise ajal. Üks selle toote suurepäraseid omadusi on võimalus muuta matt tipi telgiks. Nii saab laps nautida mitte ainult mängumatti, vaid ka oma väikest varjualust. Tipi telk on lihtne kokku panna ja lahti võtta, nii et saate seda kiiresti kohandada oma lapse vajadustega. Hariduslik matt on varustatud eemaldatavate ja reguleeritavate mänguasjade ning pulkadega. Komplektis on 4 suurt, sensoorset ja värvilist mänguasja ning kõhuli lamamise padi, mis arendavad lapse motoorseid ja sensoorseid oskusi. Hariduslik matt on suurepärane valik imikutele, kes soovivad mängida, avastada ja arendada oma oskusi. Pakkudes mugavust, turvalisust ja palju mänguvõimalusi, on see matt ideaalne koht teie lapsele.

Toote omadused:


vanus: alates sünnist


materjal: 100% polüester


võimalus muuta mängumatt tipi telgiks


pehme, libisemisvastane ja suurepäraselt isoleeriv alus


kergesti puhastatav ja meeldiva puudutusega materjal


eemaldatavad ja reguleeritavad mänguasjad ning pulgad


komplektis 4 suurt, sensoorset, värvilist mänguasja ning padi kõhuli mängimiseks


mängumati mõõdud: pikkus: 82 cm, laius: 82 cm, kõrgus pulkadega: 45 cm


tipi telgi mõõdud: kõrgus: 93 cm, laius: 82 cm, kõrgus pulkadeni: 140 cm


mängumatt vastab kehtivatele Euroopa Liidu normidele EN 71-1


Imikutele mõeldud õppematt Tipi telk 2w1 on uuenduslik ja mitmekülgne toode, mis pakub teie lapsele palju tunde mängu ja arengut. See matt on loodud pakkuma täielikku mugavust ja turvalisust lapsele. Õppematt on mõeldud imikutele alates sünnist, nii et teie laps saab seda kasutada juba esimestest eluhetkedest alates. Valmistatud 100% polüestrist, tagab see pehmuse ja meeldiva puudutuse, muutes sellel lamamise erakordselt mugavaks. Lisaks tagab mängumati pehme ja libisemisvastane alus stabiilsuse mängimise ajal. Üks selle toote suurepäraseid omadusi on võimalus muuta mängumatt tipi telgiks. Nii saab laps nautida mitte ainult mängumatti, vaid ka oma väikest varjualust. Tipi telk on lihtne kokku panna ja lahti võtta, nii et saate seda kiiresti kohandada oma lapse vajadustega. Õppematt on varustatud eemaldatavate ja reguleeritavate mänguasjade ning pulkadega. Komplektis on 4 suurt, sensoorset ja värvilist mänguasja ning padi kõhuli mängimiseks, mis arendavad lapse motoorseid ja sensoorseid oskusi. Õppematt on suurepärane valik imikutele, kes soovivad mängida, avastada ja arendada oma oskusi. Pakkudes mugavust, turvalisust ja palju mänguvõimalusi, on see matt ideaalne koht teie lapsele.

Izmēri un svars

Bruto svars
2 kg

Produktu kodi

EAN
5907478642945
Ražotāja kods
B05.056.1.1

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt