Bricks DUPLO Cargo Train

Pamatinformācija

LEGO DUPLO komplekt The Freight Train on nüüd veelgi lihtsam kasutada ja teie pisike saab sellega mitmel viisil mängida. Tänu käsitsi käivitamisfunktsiooniga mootorile saavad väikesed lapsed tõeliseks vedurijuhiks. Lihtsalt lükake mänguasi õrnalt ed

Prece ir arhivēta

LEGO DUPLO komplekt The Freight Train on nüüd veelgi lihtsam kasutada ja teie pisike saab sellega mitmel viisil mängida.

Tänu käsitsi käivitamisfunktsiooniga mootorile saavad väikesed lapsed tõeliseks vedurijuhiks. Lihtsalt lükake mänguasi õrnalt edasi või tagasi, et sõitu alustada, või hoidke või tõstke seda, et peatuda. Aitake lapsel paigutada viis värvilist funktsiooniplokki rööbastele. Plokid võimaldavad mängida helisignaali, lülitada tuled sisse ja välja, peatuda ja kütust tankida, suunda muuta ja rong peatada. Selle LEGO DUPLO komplekti sadam, paat, kohvik, laadimisjaam, kaks kraanat, kolm DUPLO figuuri ja üks loomakuju ning palju ägedaid raudteeraja osi võimaldavad fantastilist lõbu klassikaliste rongidega. Valikuline allalaadimisrakendus pakub veelgi rohkem võimalusi, sealhulgas kaugjuhtimist ja lõbusaid tegevusi teie ja teie väikelapse jaoks!

- Komplekt sisaldab LEGO DUPLO vedurijuhi, kapteni ja poepidaja figuure ning kajakat.
- Komplektis on ehitatav vedur koos käsitsi käivitamise, valgustuse ja helide funktsiooniga ning kaks kaubavagunit kalluritega, viis erinevat värvi funktsiooniplokki, sadam koos väikese kraana ja paadiga, suur kraana, kohvik, ümberlaadimisjaam ning 24 rööbaste tükki, sealhulgas ristmikud, mäed, tasasõidukohad ja vastupidavustalad.
- Tarvikud: kütusepump, kohvimasin, tass, šokolaaditahvel, piimapudel, kalavõrk, baguette, banaanid, pakend, pood, võti, kala ja menüü.
- Iga väikelaps saab rongi lihtsalt käivitada, lükates seda õrnalt edasi või tagasi ja seejärel peatades, pannes käe kindlalt mootorile.
- Näidake oma lapsele, kuidas paigutada viis värvilist funktsiooniplokki rööbastele ja liigutada neid teistesse kohtadesse. Plokid võimaldavad mängida helisignaali, lülitada tuled sisse, kütust tankida, suunda muuta ja rong peatada.
- Aitake oma väikelapsel laadida ja tühjendada kaubakallurid mobiilse kraana abil.
- Lükake rong sadama suunas ja korjake paadist kala.
- Peatage rong, et vedurijuht saaks kohvikus hommikust süüa või mõelge välja muid huvitavaid lugusid lapsega.
- Komplekti valikut saab laiendada tasuta allalaaditava rakendusega, mis pakub kaugjuhtimist ja huvitavaid mänge väikestele lastele.
- Rong ja rööpad komplektist sobivad olemasolevate LEGO DUPLO rongidega, millega teie laps mängib.
- Väike paat sobib vees mängimiseks. HOIATUS: Vedurid ja patareid EI tohi asetada vette ega selle lähedusse.
- Valikulise rakenduse saab alla laadida App Store'ist, Google Playst ja Amazon Kindle Store'ist. Lisateavet leiate aadressilt Lego.pl/devicecheck.
- LEGO DUPLO tooted on mõeldud väikeste käte jaoks huvitavaks ja mugavaks.
- Toode vajab patareisid (ei ole kaasas). Vajalike patareide tüüp ja arv leiate toote pakendilt.
- Ühendamine komplektidega 10872 Raudteerajad ja viadukt, 10874 Aururong ja 10882 Raudteerajad võimaldab teil ehitada veelgi rohkem LEGO DUPLO rööbaste kombinatsioone ja lõbutseda veelgi paremini.
- Kaubavagunitega kaubavagunid on umbes 10 cm kõrged, 47 cm pikad ja 8 cm laiad.
- Raudteejaam on umbes 18 cm kõrge, 15 cm lai ja 13 cm sügav.
- Suur kraana on umbes 35 cm kõrge, 16 cm lai ja 16 cm sügav.
- Paat on umbes 17 cm kõrge, 19 cm pikk ja 13 cm lai.


Series DUPLO
Minimum age 24
No. of elements 105
Set size Small
Gender Girls
Part number 10875
Gender Boys

Specifikācijas

Gabaliņu skaits
105

Izmēri un svars

Bruto svars
2.75 kg
Iepakojuma platums
48 cm
Iepakojuma augstums
58 cm
Iepakojuma garums
12.3 cm

Produktu kodi

EAN
5702016117271
Ražotāja kods
WPLGPS0UB010875

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt