Action Town

47,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 1,44 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Concorde on ülihelikiirusega reisilennuk. See oli Prantsusmaa ja Ühendkuningriigi ettevõtete idee pakkuda ülihelikiirusega lendu. Esimene lend toimus 1969. aastal. Seitse aastat hiljem võeti see kasutusele ja teenis 27 aastat. Lennuk lendas peamisel

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Concorde on ülihelikiirusega reisilennuk. See oli Prantsusmaa ja Ühendkuningriigi ettevõtete idee pakkuda ülihelikiirusega lendu. Esimene lend toimus 1969. aastal. Seitse aastat hiljem võeti see kasutusele ja teenis 27 aastat. Lennuk lendas peamiselt transatlantilistel marsruutidel. Londoni Heathrow lennujaamast (British Airways) ja Pariisi Charles de Gaulle'i sadamast (Air France) New Yorgi JFK lennujaama ja Washingtoni Dullesi lennujaama. See saavutas rekordsuure kiiruse; lend kestis poole vähem aega kui traditsioonilistel lennukitel. Kõrgete tootmiskulude ja kalli käitamise tõttu toodeti ainult 20 ühikut. Concorde'i viimane lend toimus 26. novembril 2003. COBI maailmast pärineb mudel, mis kujutab Concorde G-BBDG ülihelikiirusega reisilennukit. See oli Briti Airwaysi testimudel. Mitu aastat kasutati seda testimislendudel ja see ei jõudnud kunagi teenistusse. Aja jooksul hakati seda kasutama varuosade allikana teistele teenistuses olevatele lennukitele. Alates 2003. aastast on lennuk välja pandud Brooklandsi muuseumis (Weybridge). Concorde'i klotsikomplekt on täpselt kujutatud 455 osa abil. Kvaliteetsete kleebistega on lennuki märgistused täpselt taastatud, mis rõõmustab detaile armastavaid disainereid. Selle komplekti kõrge kvaliteet tähendab, et kleebised ei kulu aja jooksul ega mängides beebi kätega. Lennukil on täielikult töötav maandumisvarustus. Kui rattad on välja lükatud, saab neid pöörata. Ka rool on liikuv. See Concorde'i mudel on suurepärane komplekt kõigile lennundushuvilistele ja klotsikomplektide fännidele. Algse Brooklandsi muuseumi litsentsi alusel: - 455 kvaliteetset komponenti, - toodetud ELis ettevõtte poolt, millel on üle 20-aastane traditsioon, - vastavad lastetoodete ohutusstandarditele, - täielikult ühilduvad teiste klotsibrändidega, - klotsid ei deformeeru ega tuhmu mängides ega temperatuuri mõjul, - selged ja intuitiivsed juhised jooniste ja ikoonide põhjal, - kokkupandav šassii ja liikuv rool, - mudeli mõõtkava 1:95.
Series Action Town
Minimum age 6
No. of elements 455
Set size Small
Gender Girls
Part number 1917
Other features Model dimensions (length x width x high): 53 cm (20.3") x 27cm (10.6") x 12.5 cm (4.9"). Box dimensions (length x width x high): 45cm x 6cm x 30 cm.
Gender Boys

Izmēri un svars

Bruto svars
0.92 kg
Iepakojuma platums
30.5 cm
Iepakojuma augstums
44.5 cm
Iepakojuma garums
6 cm

Produktu kodi

EAN
5902251019174
Ražotāja kods
WPCBKS0UJ001917

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt