LEGO DUPLO Brick Box

35,99 €

Pamatinformācija

See lõbus arendav mänguasi on täis klotsid ja tükid, mis julgustavad väikelapsi uurima käelisi loovust ja kujutlusvõimet. Tuttavad esemed stimuleerivad noori meeli ja värvilised kujundid kutsuvad vabalt ehitama, muutes selle LEGO DUPLO algkomplekti t

See lõbus arendav mänguasi on täis klotsid ja tükid, mis julgustavad väikelapsi uurima käelisi loovust ja kujutlusvõimet. Tuttavad esemed stimuleerivad noori meeli ja värvilised kujundid kutsuvad vabalt ehitama, muutes selle LEGO DUPLO algkomplekti täiuslikuks viisiks inspireerida igat noort ehitajat. Hariduslik mänguasi väikelastele! Tugevasse hoiukarpi on peidetud auto liikuvate rataste, katuse, akna, lillede, leiva, DUPLO inimfiguuride, 1,2,3 numbriliste klotside ja mitmesuguste originaalklotside komplekt värvikas vikerkaarevärvide valikus. Kui vanemad jagavad rõõmu klotside ja tükkide ühendamisest lõputute kujutlusvõimeliste mänguvõimalustega, kogevad nad esmakäe kaudu oma väikeste ehitajate väärtuslikke arenguetappe. Suurepärased kingitused eelkooliealistele lastele! DUPLO mängukomplektid panevad avatud lõppmängu ja eneseväljenduse noorte ehitajate kätte. Värvikad, kergesti haaratavad tükid, mis erutavad väikelaste kujutlusvõimet, on ohutud, puhtad ja lihtsad kaasa võtta, kuhu iganes lähed.

  • Kui nad loovad ja mängivad väikelastele sobiva LEGO DUPLO klotside ja tükkide seguga, arendab teie väike ehitaja loovat mõtlemist ja probleemide lahendamise võimeid, visuaal-ruumilist teadlikkust ja peenmotoorseid oskusi.
  • Komplektis on 65 värvilist klotsi koos tuttavate tükkidega, et stimuleerida väikelaste meeli, sealhulgas auto liikuvate rataste, katuse, akna, lillede, leiva, DUPLO inimfiguuride ja 1-2-3 numbriliste õppimisklotsidega.
  • Kui vanemad ja hooldajad liituvad klotside ja tükkide ühendamise lõbusaga, et luua lõputuid kujutlusvõimelisi mänguasju ja mänguvõimalusi, kogevad nad oma väikeste ehitajate väärtuslikke arenguetappe.
  • Sellel hariduslikul mänguasjal väikelastele on ohutud, värvilised ja kergesti käsitsetavad klotsid ja tükid, mis teevad sellest suurepärase jõulukingituse, sünnipäevakingituse või kingituse igaks muuks päevaks poistele ja tüdrukutele alates 18 kuust.
  • Kõik lummavad värvid, kujundid, esemed, inimesed ja numbrid on mugavalt hoitud atraktiivses LEGO DUPLO karbis. Kombineeri need teiste DUPLO komplektidega veelgi kujutlusvõimelisema lõbu saamiseks.
  • See ehitusmänguasi töötab laste kujutlusvõime toel, patareisid pole vaja! Käed-külge, patareivabad mänguasjad tugevdavad laste peenmotoorseid ja probleemide lahendamise oskusi ning annavad loomekontrolli otse nende kätte.
  • Ava hoiukarp ja kujutlusmäng algab kohe! Lihtne juhend annab vanematele ja väikelastele inspiratsiooni ning kui lapsed hakkavad ehitama, ei lõpe kujutlusvõimeline mäng kunagi!
  • LEGO DUPLO mängukomplektid on suurepärased kingitused eelkooliealistele lastele. Need toidavad laste kujutlusvõimet, julgustavad avatud lõppmängu ja pakuvad arengulisi eeliseid väikelastele.
  • LEGO DUPLO algkomplektid vastavad kõrgeimatele tööstusharu standarditele, tagades, et need oleksid väikeste käte jaoks kergesti haaratavad, paigutatavad ja lahti võetavad, ning see on olnud nii alates 1969. aastast!
  • LEGO Grupis kukutame, purustame, keerutame, kuumutame, hammustame, painutame, kriimustame ja venitame LEGO DUPLO klotsid ja tükid, et tagada, et iga DUPLO ehitusmänguasi vastaks kõrgeimatele ülemaailmsetele ohutus- ja kvaliteedinõuetele.

Series DUPLO
Minimum age 18
No. of elements 65
Set size Small
Gender Girls
Part number 10913
Other features Package dimensions: 18 x 37 x 18 cm
Gender Boys

Specifikācijas

Gabaliņu skaits
65

Izmēri un svars

Bruto svars
1.05 kg
Iepakojuma platums
36 cm
Iepakojuma augstums
18 cm
Iepakojuma garums
18 cm

Produktu kodi

EAN
5702016617740
Ražotāja kods
WPLGPS0UA010913

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt