Pardli täitepadrunid 2 tk Philips

Pamatinformācija

Dual Filter süsteem Kahe filtri süsteem puhastab raseerija karvadest, vahust ja geelist. Ainulaadne topeltfilter ei lase karvadel raseerimispeadesse koguneda, aidates nii säilitada raseerija suurepärase jõudluse. Tõhus määrdesüsteem Tõhusa määrimise

Prece ir arhivēta

Dual Filter süsteem
Kahe filtri süsteem puhastab raseerija karvadest, vahust ja geelist. Ainulaadne topeltfilter ei lase karvadel raseerimispeadesse koguneda, aidates nii säilitada raseerija suurepärase jõudluse.

Tõhus määrdesüsteem
Tõhusa määrimise süsteem vähendab raseerimispeade ja -terade hõõrdumist ja kulumist, aidates nii teie raseerijat niimoodi kauem uuena hoida.

Tõhusam kui vesi
Tänu kahe filtri süsteemile ja tõhusale määrimisfunktsioonile on teie raseerija 10 korda puhtam kui siis, kui puhastaksite seda üksnes veega.

Nahasõbralik koostis
Alkoholivaba ja nahasõbralik koostis tagab värskendava ja hügieenilise raseeerimise. Lisaks
aitab see vältida nahaärritusi.

Värske lõhn
SmartClean süsteemi uus puhastuskasseti vedelik on ainulaadse koostise ja meeldiva lõhnaga. See puhastab teie raseerija hügieeniliselt ning annab raseerimispeadele värske lõhna.

Eemaldab vahu ja geeli
Philipsi SmartCleani puhastuskassettidega süsteemi näol on tegemist esimese raseerimissüsteemiga, mis puhastab tõhusalt vahu ja geeliga kasutatavad raseerijad.

Varu 6 kuuks
Ühe Philipsi puhastuskassetiga saate raseerijat igapäevaselt puhastada 3 kuud. Kahene komplekt tagab kuue kuu pikkuse mugava puhastamise.

Kõigile SmartClean süsteemidele
Puhastuskassetid sobivad kõigele SmartClean süsteemiga raseerijatele.


Tootja Philips
Tarvik Lisatarvikud pardlitele
Sobivus S9111/31; S9511/31 ja S9711/31
Pardli tarvikud Pardli puhastusvedelik

Izmēri un svars

Bruto svars
0.44 kg

Produktu kodi

EAN
8710103672500
Ražotāja kods
JC302/50

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt