Nutivalgusti stardikomplekt Philips Hue White (E27)

Pamatinformācija

Jätke nutivalgustite abil mulje, nagu oleksite kodus Kasutage Philips Hue rakendust valgusrutiinide planeerimiseks, kui olete kodust eemal. Nutivalgustid lülituvad sisse ettemääratud ajal – vahel isegi mõned minutid enne või pärast seda –, et teie ko

Prece ir arhivēta

Jätke nutivalgustite abil mulje, nagu oleksite kodus
Kasutage Philips Hue rakendust valgusrutiinide planeerimiseks, kui olete kodust eemal. Nutivalgustid lülituvad sisse ettemääratud ajal – vahel isegi mõned minutid enne või pärast seda –, et teie kodusolekut võimalikult täpselt jäljendada.

Tulge valgust täis koju
Seadistage oma Philips Hue rakendus nii, et see saaks aru, kui lähenete kodule. Juba enne, kui autost välja astute või koduukseni jõuate, lülituvad teie valitud nutivalgustid automaatselt sisse.

Kodust eemal nutivalgustite juhtimine
Rakendusega Philips Hue app saavutate oma valgustite üle täieliku kontrolli, isegi kui te pole kodus. Lülitage valgusteid rakenduse abil kaugjuhtides sisse ja välja, et teie kodu oleks alati valgustatud nii, nagu soovite.

Juhtige valgusteid oma häälega
Hue sillaga ühendatuna saate oma valgustid siduda rakendustega Alexa, Apple HomeKit ja Google Assistant ning neid oma hääle abil juhtida. Lihtsate häälkäsklustega saate valgusteid sisse ja välja lülitada, neid hämaramaks või eredamaks muuta ning isegi õhustikke seada.

Nutika kodu automatiseerimise keskus: Hue sild
Hue sild on isikliku Philips Hue nutika valgustussüsteemi keskne osa. See on kogu süsteemi süda, mis suhtleb nii teie nutikate lambipirnide kui ka Hue rakendusega, et kõik toimiks hästi. Samuti võimaldab see nutikodu lahendusi nagu rutiinide ja taimerite seadmine.


Apple HomeKit Jah
Lambi tüüp LED lamp
Energiaklass A+
Sokli tüüp E27
Tootja Philips
Komplektis 2 pirni, Hue Bridge

Produktu kodi

EAN
8718696785218
Ražotāja kods
929001821601

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt