Keskjaam Philips Hue Bridge

Pamatinformācija

Philips Hue bridge lubab sul luua oma süsteemi, mille saad kohandada vastavalt vajadustele. See on keskus, millega luuakse ühendus olemasolevate Hue pirnide ja lampide vahel ning mille kaudu saab seejärel nutitelefoni kasutades juhtida lampide valgustaset ja värvi.

Prece ir arhivēta

Nutika kodu automatiseerimise keskus: Hue sild
Hue sild on isikliku Philips Hue nutika valgustussüsteemi keskne osa. See on kogu süsteemi süda, mis suhtleb nii teie nutikate lambipirnide kui ka Hue rakendusega, et kõik toimiks hästi. Samuti võimaldab see nutikodu lahendusi nagu rutiinide ja taimerite seadmine.

Lisage nutilüliteid, andureid ja muud
Lisage nutilüliteid, andureid ja muudTäiendage oma Hue nutikat valgustussüsteemi mitme lisatarvikuga, sealhulgas nutikate hämarduslülitite ja liikumisanduritega. Ühendage ühe Hue sillaga kuni 12 lisatarvikut ja muutke oma kodu täisautomaatseks.

Kodust eemal nutivalgustite juhtimine
Ühendage oma nutivalgustid Hue sillaga ning laadige alla Hue rakendus, et teie kodu oleks hästi valgustatud, ükskõik kus te ka ei viibiks. Seadke rakenduses valgusrutiine ja lülitage valgustid kindlal ajal sisse, et imiteerida kodusolekut ja anda endale meelerahu.

Ühendage kuni 50 nutivalgustit
Hue sillaga saab ühendada kuni 50 valgustit, et saaksite seadistada terve oma kodu nii seest kui ka väljast ja juhtida neid kõiki rakenduse kaudu.

Juhtige valgusteid oma häälega
Hue sillaga ühendatuna saate oma valgustid siduda rakendustega Alexa, Apple HomeKit ja Google Assistant ning neid oma hääle abil juhtida. Lihtsate häälkäsklustega saate valgusteid sisse ja välja lülitada, neid hämaramaks või eredamaks muuta ning isegi õhustikke seada.

Alati ajakohastatud
Philips Hue kasutab nutivalgustite juhtimiseks turvalist ja usaldusväärset madala voolutarbega tehnoloogiat ZigBee. Kõik süsteemi uued funktsioonid ja täiustused lisatakse teie Hue nutivalgustitesse automaatselt.


Tootja Philips
Värvus valge
Apple HomeKit Jah
Võrguseadme tüüp Tark kodu

Produktu kodi

EAN
8718696511800
Ražotāja kods
HUEBRIDGE

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt