Skoczek gumowy dla dzieci JEDNOROŻEC 60 cm różowo - czarny do skakania z pompką

18,99 €

Pamatinformācija

Kummist hüppaja on lapsele palju lõbusat hüppamist, mida noorimad armastavad! Hüppaja on valmistatud vastupidavast, sertifitseeritud kummist, nii et pole ohtu, et see mängu ajal läbi läheb. Kummist hüppajal pole ühtegi liikuvat osa, mis muudab selle
Kummist hüppaja on lapsele palju lõbusat hüppamist, mida noorimad armastavad! Hüppaja on valmistatud vastupidavast, sertifitseeritud kummist, nii et pole ohtu, et see mängu ajal läbi läheb. Kummist hüppajal pole ühtegi liikuvat osa, mis muudab selle vastupidavaks kõige hooletumale kohtlemisele. Hüppaja sobib mängimiseks nii toas kui ka õues - lihtsalt puhuge see kaasasoleva pumpaga täis ja valmis! Kummist hüppaja sobib suurepäraselt kingituseks. See pakub suurepärast meelelahutust kodus, aias ja rannas.

Hüppaja on mõeldud lapsele alates 12. elukuust.
Ohutu
Kummist hüppaja lastele on valmistatud väga vastupidavast, mittetoksilisest kummist, mis vastab Euroopa ohutusstandarditele (EN71-1, EN71-2, EN71,3 BPA Free).
Pole ohtu, et hüppamise ajal hüppaja läbi läheb. Hüppaja on kujundatud nii, et laps istub sellel stabiilselt ja ohutult. Hüppaja pehmed väljaulatuvad sarved on kergesti hoitavad ja nende pind tagab ohutu haarde. Hüppaja jalad pakuvad lisatuge.
Pump komplektis
Kaasasoleva pumpaga saame hüppaja väga kiiresti täis pumbata ja plastikust ventiiliga kaitseme mänguasja alaosas olevat ava.
Lapse areng
Kummist hüppaja arendab väga hästi lapse motoorseid funktsioone. See toetab käte ja jalgade koordinatsiooni, arendab tasakaalu ja tugevdab lihaseid.
Lihtne puhastada
Kasutatud materjal on väga lihtne puhastada isegi pärast õuemänge. Mustuse saab lihtsalt niiske lapiga pühkida ja valmis.
Spetsifikatsioon:
vanus: 12m+
Maksimaalne koormus: 40kg
Sertifikaadid: EN71-1, EN71-2, EN71,3 BPA Free
Mõõdud:
pikkus: 56 cm
maksimaalne laius: 26 cm
istme laius: 20 cm
kõrgus (kõrvade/sarvedeni): 48 cm
kõrgus istmeni: 25 cm Korrektuur: Kummist hüppeloom pakub lapsele palju lõbusat hüppamist, mida kõige nooremad lapsed armastavad! Hüppeloom on valmistatud vastupidavast, sertifitseeritud kummist, nii et pole ohtu, et see mängu ajal puruneks. Kummist hüppeloomal pole ühtegi liikuvat osa, mis muudab selle vastupidavaks ka kõige hooletumale kohtlemisele. Hüppeloom sobib mängimiseks nii toas kui ka õues - lihtsalt puhuge see kaasasoleva pumpaga täis ja mäng võib alata! Kummist hüppeloom on suurepärane kingiidee. See pakub suurepärast meelelahutust nii kodus, aias kui ka rannas. Hüppeloom on mõeldud lastele alates 12. elukuust. See on valmistatud väga vastupidavast, mittetoksilisest kummist, mis vastab Euroopa ohutusstandarditele (EN71-1, EN71-2, EN71,3 BPA Free). Hüppeloom on kujundatud nii, et laps istub sellel stabiilselt ja ohutult. Hüppelooma pehmed sarved on kergesti hoitavad ja nende pind tagab ohutu haarde. Hüppelooma jalad pakuvad lisatuge. Komplekti kuulub pump, millega saab hüppelooma kiiresti täis pumbata. Hüppeloom aitab arendada lapse motoorseid oskusi, toetab käte ja jalgade koordinatsiooni, arendab tasakaalu ja tugevdab lihaseid. Kummist hüppeloom on lihtne puhastada isegi pärast õuemänge. Mustuse saab lihtsalt niiske lapiga pühkida. Spetsifikatsioon: vanus: alates 12. elukuust Maksimaalne koormus: 40kg Sertifikaadid: EN71-1, EN71-2, EN71,3 BPA Free Mõõdud: pikkus: 56 cm maksimaalne laius: 26 cm istme laius: 20 cm kõrgus (kõrvade/sarvedeni): 48 cm kõrgus istmeni: 25 cm

Izmēri un svars

Bruto svars
1.5 kg

Produktu kodi

EAN
5907478643478
Ražotāja kods
J06.019.1.1

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt