Skoczek gumowy dla dzieci KELLY 60 cm biało-różowy do skakania z pompką

Pamatinformācija

Laste hüppamiseks mõeldud ükssarviku kujuline hüppaja Kelly koos pumpaga Toote omadused : hüppaja on mõeldud lastele alates 1. eluaastast valmistatud on väga vastupidavast, mittetoksilisest kummist, mis vastab Euroopa ohutusstandarditele (EN71-1, E

Prece ir arhivēta

Laste hüppamiseks mõeldud ükssarviku kujuline hüppaja Kelly koos pumpaga
Toote omadused :

  • hüppaja on mõeldud lastele alates 1. eluaastast

  • valmistatud on väga vastupidavast, mittetoksilisest kummist, mis vastab Euroopa ohutusstandarditele (EN71-1, EN71-2, EN71,3 BPA Free).

  • maksimaalne koormus: 45kg

  • mõõtmed: pikkus: 60 cm, maksimaalne laius: 28 cm, kõrgus (kõrvade/sarvedeni): 41 cm, istme kõrgus: 26 cm, istme laius: 23 cm, kõrgus: 49 cm (hüppaja mõõtmed võivad varieeruda sõltuvalt pumpamise astmest)

  • pumba rõhk, millega hüppajat tuleb pumpida, on 0.3-0.4 bar


Kummist hüppaja lastele pakub palju hüppamisrõõmu, mida lapsed armastavad! Hüppaja on valmistatud vastupidavast, sertifitseeritud kummist, nii et pole ohtu, et see mängu ajal läbi läheb. Kummist hüppajal pole liikuvaid osi, mis muudab selle vastupidavaks kõige hooletumale kohtlemisele. Hüppaja sobib mängimiseks nii toas kui ka õues - lihtsalt pumbake see kaasasoleva pumbaga täis ja valmis! Kummist hüppaja sobib suurepäraselt kingituseks. See pakub suurepärast meelelahutust kodus, aias ja rannas.

Hüppaja on mõeldud lastele alates 1. eluaastast.

Ohutu
Laste kummist hüppaja on valmistatud väga vastupidavast, mittetoksilisest kummist, mis vastab Euroopa ohutusstandarditele (EN71-1, EN71-2, EN71,3 BPA Free).
Pole ohtu, et hüppamise ajal hüppaja läbi läheb. Hüppaja on kujundatud nii, et laps istub sellel stabiilselt ja ohutult. Hüppaja pehmed sarved on kergesti haaratavad ja nende pind tagab ohutu haarde. Hüppaja jalad pakuvad lisatuge.

Pump komplektis
Kaasasoleva pumbaga saab hüppaja kiiresti täis pumbata ja plastikust ventiiliga kaitsta mänguasja põhjas olevat auku.

Lapse areng
Kummist hüppaja arendab väga hästi lapse motoorseid funktsioone. See toetab käte ja jalgade koordinatsiooni, arendab tasakaalu ja tugevdab lihaseid.

Lihtne puhastada
Kasutatud materjal on väga lihtsalt puhastatav isegi pärast õuemängu. Mustuse saab lihtsalt niiske lapiga pühkida ja valmis.

Izmēri un svars

Bruto svars
1.45 kg

Produktu kodi

EAN
5907478643775
Ražotāja kods
J06.021.1.1

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt