Skoczek gumowy dla dzieci OSIOŁEK 60 cm brązowy do skakania z pompką

19,99 €

Pamatinformācija

Toote omadused: - Hüppenööri on mõeldud lastele alates 1. eluaastast. - See on valmistatud väga vastupidavast ja mittetoksilisest kummist, mis vastab Euroopa ohutusstandarditele (EN71-1, EN71-2, EN71,3 BPA-vaba). - Maksimaalne koormus: 45 kg. - Hüpp
Toote omadused: - Hüppenööri on mõeldud lastele alates 1. eluaastast. - See on valmistatud väga vastupidavast ja mittetoksilisest kummist, mis vastab Euroopa ohutusstandarditele (EN71-1, EN71-2, EN71,3 BPA-vaba). - Maksimaalne koormus: 45 kg. - Hüppenööri tuleb pumbata rõhuga 0,3-0,4 baari. - Mõõtmed: pikkus: 59 cm, maksimaalne laius: 27 cm, kõrgus (kõrvade/sarvedeni): 45 cm, istme kõrgus: 26 cm, istme laius: 22 cm, kõrgus: 53 cm (hüppenööri mõõtmed võivad erineda sõltuvalt täispuhumise astmest). Hüppenöör lastele pakub palju lõbusat hüppamismängu, mida kõige nooremad armastavad! Hüppenöör on valmistatud vastupidavast ja sertifitseeritud kummist, seega pole ohtu, et see mängu ajal puruneb. Kummist hüppenööril pole liikuvaid osi, mis tähendab, et see on vastupidav ka kõige hooletumale kohtlemisele. Hüppenöör sobib mängimiseks nii siseruumides kui ka õues - lihtsalt pumbake see kaasasoleva pumbaga üles ja valmis! Kummist hüppenöör sobib suurepäraselt kingituseks. See pakub suurepärast meelelahutust kodus, aias ja rannas. Turvaline Laste kummist hüppenöör on valmistatud väga vastupidavast ja mittetoksilisest kummist, mis vastab Euroopa ohutusstandarditele (EN71-1, EN71-2, EN71,3 BPA-vaba). Puudub oht, et hüppenöör mängu ajal puruneb. Hüppenöör on kujundatud nii, et laps istuks sellel stabiilselt ja turvaliselt. Pehmed väljaulatuvad sarved on kergesti haaratavad ja nende pind tagab turvalise haarde. Hüppenööri jalad pakuvad täiendavat tuge. Pump komplektis Komplektis oleva pumbaga saate hüppenööri väga kiiresti täis pumbata ja plastikust ventiiliga sulgeda mänguasja põhjas oleva ava. Lapse areng Kummist hüppenöör arendab väga hästi lapse motoorseid oskusi. See toetab käte ja jalgade koordinatsiooni, arendab tasakaalu ja tugevdab lihaseid. Lihtne puhastamine Kasutatud materjal on väga kergesti puhastatav isegi pärast õues mängimist. Mustuse saab eemaldada niiske lapiga.

Izmēri un svars

Bruto svars
1.55 kg

Produktu kodi

EAN
5907478643065
Ražotāja kods
J06.026.1.1

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt