Skoczek gumowy dla dzieci KRÓLIK 56 cm różowy do skakania z pompką

17,99 €

Pamatinformācija

Kummist hüppepall lapsele on palju hüppamisrõõmu, mida kõige nooremad armastavad! Hüppepall on valmistatud vastupidavast ja atesteeritud kummist, seega pole ohtu, et see mängu ajal puruneb. Kummist hüppepallil pole liikuvaid osi, mis tähendab, et see
Kummist hüppepall lapsele on palju hüppamisrõõmu, mida kõige nooremad armastavad! Hüppepall on valmistatud vastupidavast ja atesteeritud kummist, seega pole ohtu, et see mängu ajal puruneb. Kummist hüppepallil pole liikuvaid osi, mis tähendab, et see on vastupidav kõige hooletumale kohtlemisele. Hüppepall sobib mängimiseks nii siseruumides kui ka õues - lihtsalt puhuge see kaasasoleva pumbaga üles ja valmis! Kummist hüppepall on suurepärane kingitus. See pakub suurepärast meelelahutust kodus, aias ja rannas. Hüppepall on mõeldud lastele alates 3. eluaastast. Turvaline Kummist hüppepall lastele on valmistatud väga vastupidavast ja mittetoksilisest kummist, mis vastab Euroopa ohutusstandarditele (EN71-1, EN71-2, EN71,3 BPA-vaba). Pole ohtu, et hüppepalli mängu ajal läbi torgatakse. Hüppepall on kujundatud nii, et laps istuks sellel stabiilselt ja ohutult. Pehmed väljaulatuvad sarved on kergesti haaratavad ja nende pind tagab turvalise haarde. Hüppepalli jalad pakuvad täiendavat tuge. Komplektis on pump Komplektis oleva pumbaga saate hüppepalli kiiresti täis pumbata ja plastikust ventiiliga sulgeda mänguasja põhjas oleva ava. Lapse areng Kummist hüppepall arendab väga hästi lapse motoorseid oskusi. See toetab käte ja jalgade koordinatsiooni, arendab tasakaalu ja tugevdab lihaseid. Lihtne puhastada Kasutatud materjal on väga kergesti puhastatav, isegi pärast õues mängimist. Mustuse saab lihtsalt niiske lapiga pühkida ja valmis. Spetsifikatsioon: Vanus: 3+ Maksimaalne koormus: 40 kg Sertifikaadid: EN71-1, EN71-2, EN71,3 BPA-vaba Mõõtmed: Pikkus: 53 cm Maksimaalne laius: 30 cm Istme laius: 20 cm Kõrgus (kõrvade/sarvede juurde): 41 cm Kõrgus istmest: 19 cm

Izmēri un svars

Bruto svars
1.5 kg

Produktu kodi

EAN
5907478643041
Ražotāja kods
J06.027.1.1

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt