HELIOS 300P II Profi-Blitzstudio 2er-Set

Pamatinformācija

Stuudio täielik lahendus See komplekt sisaldab põhivarustust digitaalseks ja analoogseks portree- ja tootefotograafiaks. Lisaks TPII raadiosageduslikule päästikule, õhkvedrudega statiividele, kõikidele vajalikele kaablitele ja transpordikärule on ko

Prece ir arhivēta

Stuudio täielik lahendus
See komplekt sisaldab põhivarustust digitaalseks ja analoogseks portree- ja tootefotograafiaks. Lisaks TPII raadiosageduslikule päästikule, õhkvedrudega statiividele, kõikidele vajalikele kaablitele ja transpordikärule on komplektis ka valgusvormijad (peegeldi, stuudiosirm, pehmeboks). Võimsad välklambid annavad 300Ws võimsust ja neil on umbes 1-sekundiline välgujärgimisaeg. Kõik parameetrid on alati silme ees tänu selgetele digitaal- ja LED-ekraanidele. Heleda 150W reguleeritava eelvalguse abil saab juba enne pildistamist valguse mõju hinnata. Loomulikult saab välguvõimsust ja eelvalgust reguleerida pidevalt ja proportsionaalselt. Välgu päästmine on võimalik juhtmega, raadiosagedusliku päästiku või spetsiaalse infrapuna servofototselliga (koos erinevate eelvälgu tuvastamise režiimidega). Vaikse ventilaatorkülmuse tõttu on efektiivne töötamine ka pidevas kasutuses. Välgu toru saab kasutaja ise välja vahetada, nagu profiilis! Tehnilised andmed üksikseadme kohta:
Välguvõimsus 300Ws
Välgu number 56
Välguvõimsust saab reguleerida jah
Välgu kestus 1/800-1/1200
Sisseehitatud raadiosageduslik vastuvõtja jah
Halogeen eelvalgus 150W
Eelvalgust saab reguleerida jah
Välgujärgimisaeg sekundites 0,2-0,9
Automaatne tühjendamine jah
Ventilaator jah
Mõõtmed cm (LxD) 30x13
Kaal grammi 2,400

Märkus: See toode on mõeldud ainult pildistamise valgustamiseks ega sobi koduste valgustusvajaduste jaoks.

Izmēri un svars

Bruto svars
20.05 kg

Produktu kodi

EAN
4501914280176
Ražotāja kods
4280176

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt