AG302F BLENDA 7w1 OKRĄGŁA 60CM DYFUZOR

Pamatinformācija

Zestawis on 7 mugavat kokkupandavat fotoblendi koos hajutiga. Need sobivad suurepäraselt nii professionaalsele kui ka täielikult amatöörsele fotograafiale. Need võimaldavad valgusega töötamist nii välitingimustes kui ka siseruumides (nt peegeldina) i

Prece ir arhivēta

Zestawis on 7 mugavat kokkupandavat fotoblendi koos hajutiga. Need sobivad suurepäraselt nii professionaalsele kui ka täielikult amatöörsele fotograafiale. Need võimaldavad valgusega töötamist nii välitingimustes kui ka siseruumides (nt peegeldina) ilma teiste tarvikute kasutamiseta. Tagavad suurepärase pildikvaliteedi tänu võimalusele valgust peegeldada ja selle värvi korrigeerida! Õigesti seadistatuna kõrvaldab varjud ja tasandab kaadri valgustust. Komplektis on lausa 7 blendi, sealhulgas üks läbipaistev, mis toimib hajutina! Tänu sellele lihtsustad märkimisväärselt hilisemat fotode töötlemist. Toote omadused: - Komplektis on lausa 7 fotoblendi koos hajutiga, mis tagavad halbade valgustingimuste ja varjude korrigeerimise! - Kuldne blend soojendab kaadrit ja suurendab kontrastsust - Hõbedane blend peegeldab tugevat valgust - Valge blend tagab ühtlase kaadri valgustuse - Must blend kõrvaldab välisvarjud - Sinine blend jahutab sinist tausta - Roheline blend tagab rohelise tausta - Hajuti on konstruktsiooni raam, samal ajal hajutades intensiivset valgust välitingimustes! - Komplekt on väga lihtne transportida tänu kokkupanemise ja lahtivõtmise võimalusele ning suurele kortsukindlusele! Spetsifikatsioon: - Tugev konstruktsioon tagab pika kasutusea - Lihtne kokku panna ja lahti võtta - Mugav transportida! Kerged ja käepärased kokkupanduna! - Kõverdused ei kahjusta blendisid - Ei vaja täiendavaid tööriistu (nt statiivi) - Lausa 7 pinda valguse muutmiseks! - Kokkupandud blendi läbimõõt: 23 cm - Lahtivõetud blendi läbimõõt: 60 cm - Värv: eespool mainitud Komplektis: - 7 kokkupandavat blendi (sh 1 hajuti) - Lisamugav kott Ootame tellimuse esitamist!

Produktu kodi

EAN
5907621826468

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt