Juhtmeta lauatelefon Panasonic

Pamatinformācija

Keskselt juhitav telefoniraamat Telefoniraamatu saab mitme telefoni vahel automaatselt ühiskasutusse anda, ilma et peaksite seda kopeerima. Nii saate seda kasutada köögis, elutoas ja mujal. Kõik aluses registreeritud telefonid saavad ühist telefonira

Prece ir arhivēta

Keskselt juhitav telefoniraamat
Telefoniraamatu saab mitme telefoni vahel automaatselt ühiskasutusse anda, ilma et peaksite seda kopeerima. Nii saate seda kasutada köögis, elutoas ja mujal. Kõik aluses registreeritud telefonid saavad ühist telefoniraamatut kasutada.

Saate teise osaleja taustmüra vähendada
Kui teine osaleja on mürarikkas keskkonnas ja teksti on raske kuulda, saate vastavat nuppu vajutades taustmüra vähendada, et kõneleja hääl oleks paremini kuulda.

Saate telefoni kasutada isegi elektrikatkestuse ajal
Elektrikatkestuse korral saab alus energiat telefonist, nii et mõnda aega on võimalik helistada ka siis, kui elektrit ei ole.

Nutifunktsiooniklahv - hõlbus juurdepääs vajalikele funktsioonidele
Nutifunktsiooniklahv vilgub vastavalt olukorrale. Vajutades seda nuppu vilkumise ajal, saate kuulata automaatvastaja sõnumit või vastata kõnele.
Saate soovimatutelt numbritelt tulevad häirivad kõned blokeerida. Kui teile helistatakse kõnede blokeerimise loendis olevatelt numbritelt, siis need kõned blokeeritakse (seadmest ei kosta heli ja kõne katkestatakse).


* Selle funktsiooni kasutamiseks peate oma telefonioperaatorilt tellima helistaja ID teenuse.


Tüüp Juhtmevaba telefon
Ekraani tüüp 1,8'' LCD
Telefoniraamat 100 kontakti
Helistaja numbrinäit (kui on operaatori tugi) Jah
Kordusvalimine Jah
Helinad 40
Menüü keeled Inglise
Tootja Panasonic

Produktu kodi

EAN
5025232699384
Ražotāja kods
KX-TG6821FX

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt