55'' Ultra HD LED LCD-teler Philips

Pamatinformācija

Ere 4K LED TV. Värvikirev HDR-pilt. Sujuv liikumine. Philips 4K UHD TV tagab teile värvikirevama ja selgema kontrastsusega pildi. Nautige suuremat sügavust ja sujuvamat liikumist. Suurepärane nii filmide, telesaadete kui ka mängude edastamine ja seda

Prece ir arhivēta

Ere 4K LED TV. Värvikirev HDR-pilt. Sujuv liikumine.
Philips 4K UHD TV tagab teile värvikirevama ja selgema kontrastsusega pildi. Nautige suuremat sügavust ja sujuvamat liikumist. Suurepärane nii filmide, telesaadete kui ka mängude edastamine ja seda allikast olenemata.

Dolby Vision ja Dolby Atmos. Kinopilt ja -heli.
Tänu Dolby esmaklassiliste heli- ja videoformaatide toele edastatakse teile tõetruu pildi ja heliga HDR-sisu. Vahet ei ole, kas tegemist on uusima seriaali või Blu-Ray plaadiga – nautige just sellist kontrastsust, heledust ja värve, mida režissöör soovis teile näidata. Ja kuulake avaramat heli, kus on olemas nii selgus, detailsus kui ka sügavus.

Android TV. Lihtne kasutada.
Teie Philipsi Android TV tagab teile soovitud sisu ja just siis, kui te seda vajate. Saate lisada avakuvale oma lemmikrakendusi, mis muudavad armastatud filmide ja sarjade käivitamise eriti lihtsaks. Lisaks võite jätkata sealt, kus te ennist pooleli jäite.

Hääljuhtimine. Sisseehitatud Google Assistant. Töötab Alexaga.
Juhtige Philipsi Androidi telerit oma häälega. Soovite mängida mängu, vaadata Netflixi või otsida Google Play kauplusest filme või äppe? Lihtsalt öelge seda telerile. Saate juhtida ka kõiki Google Assistantiga ühilduvaid nutikaid koduseadmeid – näiteks hämardada filmiõhtu jaoks valgust või seadistada termostaati. Seda kõike diivanilt lahkumata. Enam ei pea te pidevalt oma telekapulti otsima. Nüüd saate Philipsi nutitelerit oma hääle abil juhtida, kasutades Alexaga ühilduvaid seadmeid, nagu Amazon Echo. Alexaga saate oma teleri sisse lülitada, kanalit vahetada, mängukonsooliga mängida ja palju muud.

DTS Play-Fi. Mitut ruumi täitev heli.
DTS Play-Fi abil saate ühendada oma Philipsi teleri mis tahes toas asuvate ühilduvate kõlaritega. Kas teil on köögis juhtmevabad kõlarid? Kuulake filmi samal ajal, kui teete suupisteid, või pidage spordikommentaaridega sammu jooke valmistades.

Suured HDR-vormingud. Nähke rohkemat, kui režissöör näidata soovis.
Teie Philipsi teler on HDR10+ formaati toetades veelgi parem. Teler kohandab iga kaadri kontrastsust, värve ja heledust. Vahet ei ole, kas tegemist on seriaali või uue kassahitiga – varjud on sügavamad, heledad kohad säravamad ja värvid tõetruumad. Dolby Vision ja Dolby Atmos. Kinopilt ja -heli.

Kvadrati kõlarikangas. Muirheadi nahaga kaetud taustavalgustusega pult
Teie Philipsi teler eristub teistest oma esmaklassiliste materjalide poolest. Helisid läbilaskev Kvadrati villasegune kõlarikangas võimaldab helidel vabalt ruumi kanduda. Jätkusuutlikult toodetud Muirheadi nahk ja taustavalgustusega nupud lisavad puldile rafineeritud stiili.


Ekraani diagonaal 55" / 140 cm
Ekraani tehnoloogia LED LCD
Ekraani resolutsioon 3840х2160 4K UHD
Ekraani valgustus DIRECT LED
Värvitäpsus 10 bit
CI (Common Interface) CI+
Smart TV Jah
HbbTV Jah
Netflix Jah
USB mälupulgale või välisele kõvakettale salvestamise võimalus Jah
Seadmete ühilduvussüsteem Simply Share
HDR Jah
Televiisori taustvalgustus Ambilight 3
Pildiparanduse süsteemid HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision
Helitehnoloogiad Bowers&Wilkins, Dolby Atmos, DTS-HD, Dolby Digital
Helikanalid 2.1.2
HDMI 4 tk
Kõrvaklappide väljund Jah
LAN (võrguliides, RJ45) Jah
Optiline väljund Jah
WiFi Jah
VESA kinnituse suurus 300 x 300
Tootja Philips
Energiaklass A
Värvus hall
Operatsioonisüsteem Android TV

Elastīgie televizori

Savienojamība
LAN

Displejs

Ekrāna izmērs
55"
140 cm
Ekrāna izšķirtspēja
3840 × 2160

Programmatūra

SmartTV
SmartTV lietotnes
Netflix

Tūneris

HbbTV
Yes
CI slots
CI+

Funkcijas

Attēluzlabošana
HDR Effect

Interfeisi

HDMI
4 × HDMI
Bezvadu
RJ45

Citi

Krāsa
Pelēka
VESA
300 × 300

Barošana

ES energoefektivitātes marķējums
A

Produktu kodi

EAN
8718863024072
Ražotāja kods
55PUS9435/12

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt