WiFi ruuter TP-Link Archer AX55

94,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 2,84 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Kiire WiFi 6Uusim Wi-Fi 6 tehnoloogia tagab kiirema ühenduse ilma ootamiseta, mis sobib ideaalselt lairiba-nõudlikuks tegevuseks, nagu võrgumängud ja 8K videod. Archer AX55 suudab pakkuda kuni 2402 Mbps 5 GHz ja 574 Mbps 2.4 GHz kiiruseid. Võimsad ki

Kiire WiFi 6
Uusim Wi-Fi 6 tehnoloogia tagab kiirema ühenduse ilma ootamiseta, mis sobib ideaalselt lairiba-nõudlikuks tegevuseks, nagu võrgumängud ja 8K videod. Archer AX55 suudab pakkuda kuni 2402 Mbps 5 GHz ja 574 Mbps 2.4 GHz kiiruseid. Võimsad kiirused tagavad, et isegi kui paljud seadmed on samaaegselt ühendatud, ei lange ühenduse kiirus alla.

Ülimadal latentsus
Kuni 75% madalam latentsus tagab kiirema reageerimisvõime mängimiseks ja videovestlusteks, vähendades viivitust ja parandades sujuvat kogemust nii mängijatele kui ka videokõnede kasutajatele.

Laienduatud WiFi leviala tänu neljale antennile
Neli kõrge kasuteguriga välisantenni ja Beamforming-tehnoloogia ühendavad jõud, et pakkuda tugevat ja usaldusväärset Wi-Fi ühendust kogu teie kodus, tagades stabiilse signaali ja hea katvuse igas ruumis.

USB liides
USB 3.0 port võimaldab hõlpsasti meediajagamist ja privaatse pilve loomist. See annab sulle võimaluse ühendada USB-seadmeid, nagu mälupulgad või välised kõvakettad, jagades faile kiiresti ja mugavalt oma võrgus olevate teiste seadmetega ning luues isikliku pilveteenuse.

OFDMA tehnoloogia
OFDMA võimaldab Wi-Fi signaalil jagada laiemat kanalit väiksemateks osadeks ja edastada neid erinevatele seadmetele samaaegselt. See parandab tunduvalt võrgu jõudlust ja vähendab viivitusi, eriti kui rohkem kui üks seade kasutab võrku samaaegselt.

Kontroll on Sinu käes
HomeShield - TP-Linki kõrgklassi turvateenused hoiavad Sinu koduvõrku turvalisena, pakkudes tipptasemel funktsioone võrgu- ja IoT-seadmete kaitseks. HomeShield aitab kaitsta Sinu koduvõrku ohtude eest, nagu viirused, ründed ja pahavara, võimaldades samal ajal seadistada vanemliku järelevalve funktsioone ning jälgida võrguliiklust reaalajas. See pakub terviklikku turvalahendust kõigile Sinu koduvõrgus kasutatavatele seadmetele.

Lihtne seadistamine - ruuteri saab üles seada kõigest mõne minutiga, kasutades Tether rakendust. Tetheri äpp muudab ruuteri seadistamise ja haldamise lihtsaks ning mugavaks, võimaldades Sul hõlpsalt WiFi-võrku üles seada ja vajadusel kohandada oma koduseadmete jaoks.


Tootja TP-Link
Wi-Fi Jah
Värv Must
LAN (RJ45) 10/100/1000
USB-A 3.0 Jah
WiFi Wi-Fi 6 (ax)
Seadistamine rakenduse abil Jah
Silmusvõrk (mesh) süsteem Jah
Võrguseadme tüüp WiFi ruuter

Pagarinātās garantijas un apdrošināšana:

  • Additional warranty (2 years) - 19,99 €
  • Additional warranty + insurance (2 + 1 year) - 29,99 €
  • Insurance (1 year) - 19,99 €
  • Insurance (2 years) - 29,99 €

Izvēlieties piemērotu pagarināto garantiju un apdrošināšanu, veicot norēķinu.


Izmēri un svars

Bruto svars
0.94 kg

Produktu kodi

EAN
4897098683040
Ražotāja kods
ARCHERAX55

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 2-4 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt