Visible Dust Arctic Beez

89,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 2,69 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Nähtav Tolm Arctic Beez pulbitsev seade Arctic Beez on pulbitsev seade (patent taotlemisel) sagedusega 13000 p/min ja unikaalse sumiseva heliga, mis sarnaneb mesilaste omaga. See vibratsioonisagedus kandub vatitikule, mis asetatakse seadme õõnsusse.

Nähtav Tolm Arctic Beez pulbitsev seade

Arctic Beez on pulbitsev seade (patent taotlemisel) sagedusega 13000 p/min ja unikaalse sumiseva heliga, mis sarnaneb mesilaste omaga. See vibratsioonisagedus kandub vatitikule, mis asetatakse seadme õõnsusse. Swabsonic tehnoloogia töötab alalisvoolu mootori ja nutika elektroonilise skeemi abil, mis genereerib pehmet sonilist vibratsiooni mustuse ja plekkide lahtilöömiseks kaetud sensoril. See töötab 4 korda efektiivsemalt kui vatitikku kasutatakse üksinda. Üks peamine kulu regulaarse sensori puhastamisega seotud on vatitikkude arv, mis kasutatakse ühe puhastussessiooni jooksul kangekaelse pleki eemaldamiseks. Arctic Beez aitab vähendada vatitikkude arvu, mida kasutatakse kleepuva mustuse olukorras, mis viib olulise kulude kokkuhoiuni. See kokkuhoid võib aastate jooksul koguneda ja tundub olevat piisavalt oluline, et tasuda uue kaamerakere eest.
Arctic Beez on varustatud ühe ereda LED-valgusega, mis valgustab kogu sensorit ja toimib Swablightina. Arctic Beez toetab tugevat haardevatitikul, aidates saavutada paremat ja täpsemat servast servani sensori puhastamist. Arctic Beez nutikas vibratsioonitehnoloogia on kavandatud mustuse edasiliikumiseks ja mitte külgsuunas ning samas olema ohutu DSLR kaetud sensoritele.
Swabsonic tehnoloogia kasutamisega kõrvaldatakse arvamise ja hirmu vajaliku surve hulga osas sensorile. Swabsonic tehnoloogia võimaldab vatitikul sujuvalt ja vaevata edasi liikuda, tehes märja sensori puhastamise kiireks ja lõbusaks kogemuseks isegi esmakordsele kasutajale.

Arctic Beez on soovitatav kasutada ainult VisibleDust Vswab, DHAP Orange ja/või UltraMXD-100 Green vatitikkudega.

Omadused:

  • Swabsonic tehnoloogia, mida toidab alalisvoolu mootor ja nutikas skeem.
  • Ohutu kaetud sensorile.
  • Varustatud ereda LED-valgusega.
  • 4 korda efektiivsem kui ainult sensori puhastamine.
  • Tugev haare täpseks servast servani sensori puhastamiseks.
  • Pakitud stiilsesse kotti.

Märkus:

  • Vajab 2 AAA patareid (ei ole kaasas).
  • Vatitikud ei ole kaasas.
  • Ei ole soovitatav kasutada kaameratel, millel on pildistabilisatsioon (IS) sensoril.

 


Cleaning & Care Swabsonic Handle
Accessory / Spare Part 1
Purpose of Use Sensor Cleaning

Izmēri un svars

Bruto svars
0.13 kg
Iepakojuma platums
65 cm
Iepakojuma augstums
4.1 cm
Iepakojuma garums
25 cm

Produktu kodi

EAN
0700254853666
Ražotāja kods
16424470

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt