Campingaz PARTY GRILL 400(61-2000023718)

Pamatinformācija

Mitmete spetsiaalsete küpsetusplaatidega täiendatud kompaktne kaasaskantav grill-matkapliit, mis on ideaalne kaasa võtmiseks perereisile või piknikule.

Prece ir arhivēta

Party Grill® 400 on mitmekülgne kaasavõetav grill, mida saab kasutada nii grilli kui pliidina. Grilliga on kaasas lisatarvikud, mis annavad sulle mitmeid võimalusi toidu valmistamiseks. Grillrest on mittekleepuva kattega, kergelt puhastatav ja omab plaadi osa, mis sobib suurepäraselt munade praadimiseks.

  • Grill on kasutatav R907 ja R904gaasiga. Vajalik on spetsiaalne gaasiregulaator. (Gaas ja gaasiregulaator ei kuulu komplekti)
  • Kergesti transporditav: Kõik komponendid on võimalik pakkida grilli sisemusse, kaasa arvatud grilli jalad, mis mahuvad grilli veevanni.
  • Mittenakkuv grillirest.
  • Täielikult reguleeritav võimsus.
  • Lihtsasti puhastatav: grill on varustatud veevanniga, mis kogub kokku rasva ja küpsetusmahlad, hoides seega grilli seinad puhtamana. Peale grillimist vala välja must vesi koos rasvadega ja pühi veevann puhtaks. Pannialus, grillimisrestid ja plaat on pestavad nõudepesumasinas, samas on nad puhastatavad ka švammi ja seebiga.
  • Piezo-süüde.
  • Lukustatavat kaant on võimalik kasutada wok pannina.
  • Kaasas mugav polüestrist kandekott.
  • Aeg 1L vee keema ajamiseks: 6min
  • Küpsetusplaat ja rest on nõudepesumasinas pestavad.

Toote võimalikud valikud/kombinatsioonid
Variatsioon
Palun märkige oma soovitud toote valik/kombinatsioon ostukorvis olevasse märkuste lahtrisse.

Mudel 718

Produktu kodi

Ražotāja kods
61-2000023718

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt