Party Grill 200 gaasipriimus-grill -

99,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 2,99 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Kompaktne kaasaskantav grill-matkapliit perereisile või piknikule

Party Grill® 200 on mitmekülgne kaasavõetav grill, mida saab kasutada nii grilli kui pliidina. Grilliga on kaasas lisatarvikud, mis annavad sulle mitmeid võimalusi toidu valmistamiseks. Grillrest on mittekleepuva kattega ja on kergelt puhastatav. Grill on kasutatav CV 300 ja CV 470 gaasi balloonidega.

  • Kergesti transporditav: Kõik komponendid on võimalik pakkida grilli sisemusse, kaasa arvatud grillijalad, mis on võimalik pakkida grilli veevanni. Samuti kinnitub grillikaas grilli külge kaitstes kõiki komponente.
  • Mittenakkuv grillirest.
  • Täielikult reguleeritav võimsus.
  • Lihtsasti puhastatav: grill on varustatud veevanniga, mis kogub kokku rasva ja küpsetusmahlad, hoides seega grilli seinad puhtamana. Peale grillimist vala välja must vesi koos rasvadega ja pühi veevann puhtaks. Pannialus, grillimisrestid ja plaat on pestavad nõudepesumasinas, samas on nad puhastatavad ka svammi ja seebiga.
  • Kõrged "vanni" servad ümber põleti kaitsevad leeki tuule eest.
  • Piezo-süüde.
  • Aeg 1L vee keema ajamiseks: 4min18s.
  • Easy Clic® Plus patenteeritud gaasipurgi ühendus on veelgi mugavam süsteem ventiiliga gaasipurkidele. Ühendamiseks piisab kui vajutada purk seadmele ja seejärel keerata ballooni 45° vasakule. Ventiiliga gaasipurkidel on iselukustuvad ventiilid, mis tähendab, et purke saab eemaldada ja uuesti külge ühendada ka siis, kui need ei ole tühjad!
  • Tööaeg 2.5h CV300-ga; 3h CV470-ga.
  • Gaasipurk ei kuulu komplekti!

Võimsus 2000 W
Diameeter 32cm
Kõrgus 33cm
Keetmisaeg (1l vett) 4'18"
Anumatoed 3
Komplektsus Põleti + küpsetusplaat + kaas
Piesosüütaja Jah
Tuulekaitse Jah
Gaasipurgi ühendusviis Easy Clic® Plus
Gaasipurk Ei kuulu komplekti
Gaasikulu 145 g/h
Tegevused Autoturism;Grillimine;Kämping;Piknik
Sihtgrupp universaalne

Izmēri un svars

Bruto svars
2840 kg

Produktu kodi

EAN
3138522085100

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 5-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt