Integreeritav mikrolaineahi grilliga Samsung (23 L)

Pamatinformācija

Integreeritav mikrolaineahi grilliga Samsung / maht: 23 L.

Prece ir arhivēta

Uuenduslik soojusjaotus
Samsungis oleme uhked selle üle, et täiustame oma iga toodet uuenduslike tehnoloogiatega. Meie kolmekordse jaotuse süsteem kindlustab, et kõik alates pitsast kuni kuuma piimani valmib täiuslikult ja on alati maitsev – seda tänu kolmele mikrolainete jaotamise punktile. Meie mikrolaineahjudes valmib toit alati ühtlaselt ja täielikult.

Parim keraamiline sisekate
Unusta küürimine ja kriibitud pinnad. Keraamilise sisepinnaga Samsungi mikrolaineahju sile pind on hõlpsalt puhastatav ning aja jooksul ei muuda õli- või rasvajäägid selle värvi. Roostevabast terasest ja epoksüsisudega võrreldes on mikrolaineahju sisemus antibakteriaalne ja kriimustamiskindel, tagades suurepärase kvaliteedi pikaks ajaks.

Auto menu teeb kogu töö Sinu eest ära
Pole aega retseptiraamatu lehitsemiseks või lihtsalt ei leia retsepti üles? Kas on liiga vähe aega improviseerimiseks? Vajuta nuppu ja auto menu teeb kogu ülejäänud töö Sinu eest ära.

Energia säästmine
Eco-režiim säästab ooterežiimis rohkem energiat – kuni 40%. Vaid ühe nupuvajutusega säästate raha, energiat ja keskkonda.

Sulatamine pole kunagi nii lihtne olnud
Sulatamine pole ainult aja kulutamine, selle tulemust ei saa ette näha. Tihtipeale jäävad toiduained peale sulatamist mõnest kohast vesised ja teisest kohast kivikõvad. Samsungi kiirsulatusfunktsioon sulatab toidu kiiresti ja ühtlaselt, jättes toidule värske väljanägemise nagu see oli enne külmutamist.

Lapselukk
Samsungi mikrolaineahjudel on lapselukk, et ka pere kõige pisemad oleksid ohtude eest kaitstud, mis võivad kaasneda mikrolaineahju oskamatu käsitsemisega.


Tootja Samsung
Värvus must
Juhtimismeetod Elektrooniline
Paigaldusmeetod Integreeritav

Vispārīgi

Tips
Integrated
Vadības tips
Electronic

Dizains

Krāsa
Melna / sudrabota

Produktu kodi

EAN
8806071724119
Ražotāja kods
FG87SUB

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt