Integreeritav ahi Beko (katalüütilise puhastusega)

Pamatinformācija

3D küpsetamine 3D küpsetamine on kõik küttekehad aktiveeriv ja mitmemõõtmeliselt toimiv küpsetamise uus põlvkond. Soojuse kogu sisemuses ühtlaseks jaotumiseks töötavad ülemine ja alumine küttekeha, ovaalne küttekeha ühenduses ventilaatoriga, järjesti

Prece ir arhivēta

3D küpsetamine
3D küpsetamine on kõik küttekehad aktiveeriv ja mitmemõõtmeliselt toimiv küpsetamise uus põlvkond. Soojuse kogu sisemuses ühtlaseks jaotumiseks töötavad ülemine ja alumine küttekeha, ovaalne küttekeha ühenduses ventilaatoriga, järjestikuliselt. 3D küpsetamine võimaldab mitut rooga üheaegselt küpsetada.

Booster
Kiirkuumutamine Booster on küpsetamist oluliselt hõlbustav funktsioon. Peale selle sisselülitamist kasutab küpsetusahi, soovitud temperatuuri kiireks saavutamiseks, kõiki saadaolevaid soojusallikaid, pöördudes järgnevalt tagasi määratud küpsetusrežiimile. Tänu sellele funktsioonile ei pea me muretsema selle üle, et küpsetusahi on eelnevalt soojenemata jäänud.

Energiaklass A+
Energiaklassi A+ kuuluvad Beko tooted ei aita mitte ainult pere eelarve seisu parandada vaid hoolivad ka looduskeskkonnast. Klassi A+ mudelid kasutavad klassi A mudelitest veel vähem energiat.

Täisklaasist uks
Küpsetusahju uks on nii väljast- kui seespolt täisklaasist ja puhastamise lihtsustamiseks ilma kruvide ning muude murdekohtadeta. Mõnedes mudelites on võimalik sisemist klaasi tõhusamaks puhastamiseks välja võtta.

Teleskoopjuhikud
Tänu teleskoopjuhikutele võib kuuma roaga kandiku, kõrvetusi vältides, turvaliselt ja hõlpsasti välja tõmmata.


Tootja Beko
Värvus beež
Displei LED
Ahju energiaklass A+
Ahju tüüp Elektriahi
Uputatavad nupud Ei
Mehaaniline taimer Ei
Elektrooniline taimer Ei
Kiirkuumutus Jah
Katalüütiline puhastus Jah
Ecoclean tagasein Ei
Komplektis 2 küpsetusplaati, rest
Eriomadused puuteekraan, ekraanilukk, eemaldatav klaas
Puhastusmeetodid Katalüütiline puhastus
Ukse käelisus ülevalt alla avanev
Teleskoopsiinid 1 tasand

Produktu kodi

EAN
8690842045585
Ražotāja kods
BIM24400GCS

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt