Jahekapp Bosch (186 cm)

Pamatinformācija

FreshSense Optimaalses säilituskliimas säilib toidu konsistents. Näiteks muutub jäätis liiga kõvaks või vedelaks. Seetõttu oleneb püsivast sisetemperatuurist, kui kaua toit oma värskuse ja maitse säilitab. FreshSense-andurid kontrollivad ja juhivad p

Prece ir arhivēta

FreshSense
Optimaalses säilituskliimas säilib toidu konsistents. Näiteks muutub jäätis liiga kõvaks või vedelaks. Seetõttu oleneb püsivast sisetemperatuurist, kui kaua toit oma värskuse ja maitse säilitab. FreshSense-andurid kontrollivad ja juhivad pidevalt külmiku ja sügavkülmutusosa temperatuuri. Tulemuseks on püsiv temperatuur, mis ei sõltu mingil moel ümbritsevast temperatuurist.

EasyLift, klaasriiulid ja ukselahtrid
Nende kõrgust saab üles- ja allapoole tõstes (CoolProfessional) või lihtsalt külgsuunas lükates (Side-by-Side) 6 cm võrra reguleerida. Niiviisi saad siseruumi hõlpsalt jagada, ilma et peaksid eelnevalt tooted välja võtma. Kas vajad ukse peal rohkem ruumi? EasyLift-ukselahtri kõrgust saab sujuvalt seada kuni 40 cm ulatuses. Isegi kui seal tooted on.

SuperCooling
SuperCooling-funktsiooni sisselülitamisel toimub hiljuti külmikusse pandud toidu jahutamine kiiremini. Samal ajal takistab funktsioon juba kapis leiduvate toodete soojenemist. Temperatuuri langetatakse ühe nupuvajutusega kõige rohkem väärtuseni 2 °C. Selleks, et vältida tarbetut energiakulu, taastatakse temperatuur automaatselt u 6 tunni pärast.

LED-valgustus
LED-valgustid kulutavad vähem energiat kui tavaliselt külmikuvalgustid.Valgustid valgustavad pimestamata kogu külmiku sisemust ka siis, kui seade on täis. Valgustus töötab kogu seadme tööea jooksul.

Teleskoopsiinid / täielikud teleskoopsiinid
Teleskoopsiinidel või täielikel teleskoopsiinidel olevad mahutid libisevad sujuvalt ja ohutult seadmest välja. Neid on lihtne käsitseda ning need annavad hea ülevaate hoiustatud toidust.


Paigaldusmeetod Eraldiseisev
Külmiku liik Jahekapp
Energiaklass A+++
Kliimaklass SN-T
Jahekambri sulatusmeetod Automaatne
Lisafunktsioonid dünaamiline jahutus integreeritud ventilaatoriga, akustiline hoiatussüsteem, külmiku supersäte
Vahetatav uksepoolsus Jah
Elektrooniline juhtimine Jah
Komplektis 3 x munarest
Tootja Bosch
Valmistatud Hispaania
Ukse käelisus Vasaku käega avanev
Värvus valge

Vispārīgi

Tips
Brīvi stāvošs

Veiktspēja

Klimata klase
SN-T

Ledusskapja specifikācijas

Atlaidināšanas veids
Automatic

Dizains

Durvju viras regulēšana
Reversible door hinge
Left-sided
Krāsa
Balta

Produktu kodi

EAN
4242005061389
Ražotāja kods
KSV36AW4P

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt