Integreeritav ahi Electrolux (pürolüütilise puhastusega)

Pamatinformācija

Täpne toiduvalmistamine toiduanduriga Tänu meie toiduandurile saavutate alati täiuslikud tulemused. See laseb teil jälgida küpsetusprotsessi, mõõtes toidu sisetemperatuuri. See annab isegi teada, kui toit on küpsenud soovitud temperatuurini ja lõpeta

Prece ir arhivēta

Täpne toiduvalmistamine toiduanduriga
Tänu meie toiduandurile saavutate alati täiuslikud tulemused. See laseb teil jälgida küpsetusprotsessi, mõõtes toidu sisetemperatuuri. See annab isegi teada, kui toit on küpsenud soovitud temperatuurini ja lõpetab küpsetamise.

Püsiva sära loob pürolüütiline puhastamine
Meie nutika pürolüütilise puhastamise funktsiooniga pole ahju uue välimuse hoidmine raske töö. Isepuhastav tehnoloogia kuumutab ahju temperatuurini, mis muudab rasva ja muud toidujäägid tuhaks. See tähendab, et peate pühkima ainult põhja. Ärge veetke kunagi tervet päeva küürides.

Teie isiklik profikokk – AssistedCooking
AssistedCooking on sama mis isiklik profikokk. Leidke meelepärane toit ning ahi valib teie eest sobiva programmi ja küpsetusaja – koos kiirema eelkuumutusega. Soovi korral võite oma lemmikseaded ka salvestada.

LCD-ekraaniga küpsetusabiline
Meie LCD-ekraan koos abistavate küpsetusseadetega aitab teil valmistada täiuslikult viimistletud eineid. Valige roog ja ahi seadistab teile aja ja temperatuuri. Seadistuse käsitsi sobivaks reguleerimine on samuti lihtne. Muljetavaldavad tulemused on garanteeritud.

Säästke aega kiirkuumutuse abil
Meie kiirkuumutamise funktsioon tagab, et ahi oleks valmis siis kui teiegi. Tavalisest kuumutamisest lühema eelkuumutamise aja abil saate vabu hetki kasutada selleks, et muuta eined tõeliselt meeldejäävaks.


Tootja Electrolux
Värvus valge
Ahju energiaklass A+
Ahju tüüp Elektriahi
Uputatavad nupud Ei
Mehaaniline taimer Ei
Elektrooniline taimer Jah
Kiirkuumutus Jah
Katalüütiline puhastus Ei
Ecoclean tagasein Ei
Komplektis 1 sileda emailpinnaga koogiplaat, 1 emailitud rasvakogumispann, roostevabast terasest rest
Eriomadused ahi 3 küpsetustasemega, 20 mäluprogrammi, 3 pürolüüsitsüklit, 90 retsepti/automaatprogrammi (kaal/toidutermomeeter), helisignaal, automaatne ahju väljalülitumine, kontrolli tulemust, lapselukk, programmi küpsetusaja näit, demonstratsiooniseade, ukseluku näit, kestvuse näit, elektrooniline temperatuuri reguleerimine, lõpu näit, valitav kiirkuumutus, lemmik küpsetusprogramm, toidutermomeeter, toidutermomeetri automaatne väljalülitamine, toidutermomeetri sisetemperatuuri näit, toidutermomeetri ajanäit, funktsioonilukustus, kuumuta ja hoia, soojashoidmine 65C juures koos lisa madalal temperatuuril küpsetamise või toidutermomeetriga, keeled / tekst ekraanil, mälu päevaaeg 1 nädal, minutilugeja, ahju sisevalgustus sisse/välja, pürolüüs viitajaga, pürolüüsi meeldetuletus, tegeliku temperatuuri näit, jääkkuumuse näit, jääkkuumuse kasutamine, jooksevaja näitamine, veakoodid, seadista ja mine funktsioon, kellaaja väljalülitus, temperetuurisoovitus, aja näit, ajapikendus, kellaaeg, üles- ja allalugev taimer
Puhastusmeetodid Pürolüütiline puhastus
Ukse käelisus ülevalt alla avanev
Teleskoopsiinid 1 tasand

Produktu kodi

EAN
7332543665457
Ražotāja kods
EOE8P31V

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt