Samsung, 23 L, 800 W, must - Mikrolaineahi

Pamatinformācija

Soojendamisfunktsioon Keep Warm Soojendamisfunktsioon Keep Warm kasutab grillirežiimi, et hoida toit sobival temperatuuril. See on eriti praktiline, kui valmistate korraga mitut rooga ning soovite neid soojas hoida ilma küpsetamata. Toit püsib soe ja

Prece ir arhivēta

Soojendamisfunktsioon Keep Warm
Soojendamisfunktsioon Keep Warm kasutab grillirežiimi, et hoida toit sobival temperatuuril. See on eriti praktiline, kui valmistate korraga mitut rooga ning soovite neid soojas hoida ilma küpsetamata. Toit püsib soe ja maitseb sama hästi kui värskena – head isu!

Desodoreerimine
Desodoreerimisseadega surutakse õhk ahju sisemuses oleva avause kaudu välja ja ka kõige visam lõhn hajub peagi laiali. Kõik toidulõhnad kaovad kiiresti, et teie roogade värskus ja maitseelamus pääseks paremini mõjule.

Säästurežiim ECO Mode
Säästurežiimi ECO Mode ooteaja voolutarbimine on omasarnaste seas väikseim ja aitab märkimisväärselt vähendada energiakulu. Kui te parasjagu süüa ei valmista, tarbib seade põhifunktsioonide töös hoidmiseks minimaalselt elektri, hoides arved kontrolli all.


Kell Jah
Grill Jah
Lapselukk Jah
Displei LED
Mehaaniline taimer Ei
Elektrooniline taimer Jah
Juhtimismeetod Elektrooniline
Lisafunktsioonid 30 sekundit pluss; soojendamisfunktsioon; desodoreerimine
Värv Must
Paigaldusmeetod Eraldiseisev

Vispārīgi

Tips
Brīvi stāvošs
Vadības tips
Electronic

Specifikācijas

Display
LED
Ērtību uzlabojošas funkcijas
Timer
Clock
Grill program
Display
Drošību uzlabojošas funkcijas
Child lock

Produktu kodi

EAN
8801643775087
Ražotāja kods
MG23J5133AK

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt