Espressomasin Bosch VeroCup100

Pamatinformācija

Peenjahvatus, oivaline tulemus – CeramDrive Vastupidav keraamiline kvaliteetveski jahvatab kohvi ühtlaselt ja peenelt ning toob aroomi välja viimsest kui kohvioast. Jahvatusastet saab individuaalselt sisestada. Tulemuseks on puhas, maitserikas kohvin

Prece ir arhivēta

Peenjahvatus, oivaline tulemus – CeramDrive
Vastupidav keraamiline kvaliteetveski jahvatab kohvi ühtlaselt ja peenelt ning toob aroomi välja viimsest kui kohvioast. Jahvatusastet saab individuaalselt sisestada. Tulemuseks on puhas, maitserikas kohvinauding.

Calc´nClean. Kestvaks naudinguks.
Kui valite täisautomaatse kohvimasina Boschilt, valite kvaliteedi, jõudluse, usaldusväärsuse ning ülimalt täiusliku kohvi. Teie naudingu kestmise ning teie seadme pika kasutusea tagamiseks võimaldab Calc'nClean kombineeritud puhastus- ja katlakivieemaldusprogrammi katlakivijääkide ning kohvijälgede eemaldamiseks ühe korraga.

MilkMagic – lihtne tee ideaalse piimavahuni.
Olenemata sellest, kas tegemist on cappuccino või latte macchiatoga, valmistab automaatne piimavahusti otse tassis või klaasis ideaalse ja hea piimavahu ning tagab oivalise vahukihi joogi peal. Valage vaid piim tassi ja vahustage. Võtke seejärel veel kohvi – ja nautige.

Individuaalne täitmine. IndividualCup Volume.
Kohandage oma kohvielamus veelgi paremini soovidele vastavaks – funktsiooniga IndividualCup Volume saate igat eelseadistatud tassisuurust (väike, keskmine ja suur) näidiku abil viieastmeliselt reguleerida. Lisatav kogus kohandatakse perfektselt Teie tassi suurusele.

Eemaldatav keeduseade – hügieeniline.
Keeduseadme saab seadme sisemuse puhastamiseks eemaldada, seda jooksva vee alla loputada ja tagasi oma kohale panna. Hügieeniline.

Täiuslik aroom tänu Boschi SensoFlow Systemi optimaalsele valmistustemperatuurile
Espresso optimaalne valmistustemperatuur on 90 °C ja 95 °C vahel. Kui temperatuur on liiga madal, ei tule kohviaroomid täielikult välja. Kui temperatuur on liiga kõrge, on kohvil kõrbenud maitse. Seetõttu kuumutab SensoFlow System valmistamise ajal vee täpselt optimaalse temperatuurini vahemikus 90 °C kuni 95 °C. Tulemus: Täiusliku aroomiga espresso – täiuslik kohvinauding.


Espressomasina tüüp Täisautomaatsed
Funktsioonid Eemaldatav keedukamber
Kohvi valmistamine Automaatne
Piimavahustaja Jah
Reguleeritav kohviveski Jah
Veefilter Jah
Piimatermos Ei
Piimaanum Ei
Veski Keraamiline veski
Eriomadused Integreeritud andurid annavad märku, kui kohvioad või vesi hakkavad otsa lõppema
Tootja Bosch
Värvus must

Vispārīgi

Ūdens filtrs
Yes

Dizains

Dzirnaviņu materiāls
Ceramic
Krāsa
Melna / sudrabota

Produktu kodi

EAN
4242002901312
Ražotāja kods
TIS30129RW

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt