Integreeritav mikrolaineahi Electrolux (26 L)

Pamatinformācija

Mikrolaineahi – teie köögi otsetee Mikrolainefunktsioon on teie otsetee kiirete ja suussulavate einete juurde. Kõigest nupuvajutusega saate sulatada šokolaadi, üles sulatada oma lemmikpajarooga või soojendada eelmisest einest ülejäänut ja teha seda k

Prece ir arhivēta

Mikrolaineahi – teie köögi otsetee
Mikrolainefunktsioon on teie otsetee kiirete ja suussulavate einete juurde. Kõigest nupuvajutusega saate sulatada šokolaadi, üles sulatada oma lemmikpajarooga või soojendada eelmisest einest ülejäänut ja teha seda kõike kiiresti. See on maitsvate roogade loomiseks kiire ja lihtne viis.

Salvestage oma lemmikroogade valmistamiseks parimad mikrolaineahju seadistused
Salvestage mikrolaineahju eelistatavad seadistused kergeks kasutuseks lemmikufunktsiooniga. Loodud programmi käivitamiseks piisab kuvaril oleva tähekujulise ikooni puudutamisest. Enam ei pea te mingeid kindlaid seadistusi meelde jätma. Kõige eest hoolitsetakse vaid ühe nupuvajutusega.

Mikrolaineahju alus ReTurntable, mis mäletab, kust see pöörlemist alustas
Selle mikrolaineahju disain on loodud hoidma nõusid alati parimas asendis. Uks vabaneb lukustusest alles siis, kui alus ReTurntable on naasnud oma algsesse asendisse. Ükski tassikõrv ei jää enam valesse suunda, ükski kuum taldrik nii, et seda on halb välja võtta. Juurdepääs nõudele on mugav, iga kord.

Sulatage meie vastava funktsiooniga oma toit kiiresti üles
Tänu mikrolaineahju sulatusfunktsioonile on teie külmutatud toit kiiresti valmis. Pärast seda, kui olete valinud toidu liigi ja kaalu, arvutab mikrolaineahi ise automaatselt, kui kaua selle üles sulatamiseks aega kulub. Seejärel alustab ahi teie roa sulatamist, säilitades nii selle maitse kui tekstuuri.


Paigaldusmeetod Integreeritav
Juhtimismeetod Elektrooniline
Elektrooniline taimer Jah
Kell Jah
Lapselukk Jah
Displei LED
Tootja Electrolux
Värvus valge

Vispārīgi

Tips
Integrated
Vadības tips
Electronic

Specifikācijas

Display
LED
Ērtību uzlabojošas funkcijas
Timer
Clock
Display
Drošību uzlabojošas funkcijas
Child lock

Dizains

Krāsa
Balta

Produktu kodi

EAN
7332543666157
Ražotāja kods
KMFE264TEW

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt