Mikrolaineahi Whirlpool grilliga (20 L)

Pamatinformācija

GRILL Kiire grillimine, kiirem puhastamine. Selle mikrolaineahju võimas grillifunktsioon tagab traditsioonilise ahjuga sama maitsva tulemuse. Grilli on tavalisest lihtsam puhastada, kuna see on kallutatav. TAIGNA KERGITAMINE DoughRising funktsioon v

Prece ir arhivēta

GRILL
Kiire grillimine, kiirem puhastamine. Selle mikrolaineahju võimas grillifunktsioon tagab traditsioonilise ahjuga sama maitsva tulemuse. Grilli on tavalisest lihtsam puhastada, kuna see on kallutatav.

TAIGNA KERGITAMINE
DoughRising funktsioon võimaldab pärmi ideaalselt leiva-saia ja taina jaoks ette valmistada. See eriprogramm hoiab Maxi Chef ahju sisetemperatuuri konstantselt 30 °C juures - ideaalsel temperatuuril taina kerkimiseks.

JOGURTI FUNKTSIOON
Muutke oma snäkid tervislikumaks jogurtifunktsiooniga. See erifunktsioon võimaldab jogurtit lihtsalt kääritada ja selle toiteväärtust suurendada.

SOOJASHOIDMINE
Soe mugavus. Selle Whirlpooli mikrolaineahju Warm Keeping funktsioon tagab toidu soojana püsimise kuni 4 tunni jooksul, kaitstes seda samas kuivamise eest, et saaksite asuda sööma just siis, kui soovite.

KIIRSTART
Silmapaistev ülessoojendamise kiirus. JetStart funktsioon tagab täiendava kuumuse ahjus kuni 30 sekundiks, kindlustades nii ideaalse temperatuuri suure vedelikusisaldusega toidu nagu selgete suppide või jookide uuesti kuumutamiseks.

KVARTSGRILL
Ideaalne küpsetuskogemus. Kvartsgrill kuumutab ja küpsetab toitu traditsioonilisest infrapunagrillist kiiremini. Kvartsgrill on ressursitõhus, vähendab energiakulu ja see on ka täielikult isepuhastuv.

AUTO COOK
Suur valik maitsvaid roogasid. Terve küpsetusvõimaluste maailm - valitud spetsiaalselt vastavalt erinevate eluviiside vajadustele ja toitumisalastele valikutele: tervislik, pidu, etniline, taimetoitlus ja muud.


Tootja Whirlpool
Kell Jah
Grill Jah
Lapselukk Jah
Värvus hõbedased küljed - must uks
Displei LED
Mehaaniline taimer Ei
Elektrooniline taimer Jah
Juhtimismeetod Elektrooniline
Lisafunktsioonid taina kergitamine; jogurti funktsioon; soojashoidmine; kiirstart
Paigaldusmeetod Eraldiseisev

Vispārīgi

Tips
Brīvi stāvošs
Vadības tips
Electronic

Specifikācijas

Display
LED
Ērtību uzlabojošas funkcijas
Timer
Clock
Grill program
Display
Drošību uzlabojošas funkcijas
Child lock

Dizains

Krāsa
Sudrabota
Melna / sudrabota

Produktu kodi

EAN
8003437861826
Ražotāja kods
MWP203SB

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt