Külmik Bosch (186 cm)

Pamatinformācija

FreshSense Tänu optimaalsetele säilitustingimustele säilib toidu täiuslik konsistents, näiteks jäätis ei ole liiga kõva ega liiga pehme. Värskuse ja maitse tagamisel on kriitilise tähtsusega püsiv sisetemperatuur. Seetõttu jälgivad ja reguleerivad Fr

Prece ir arhivēta

FreshSense
Tänu optimaalsetele säilitustingimustele säilib toidu täiuslik konsistents, näiteks jäätis ei ole liiga kõva ega liiga pehme. Värskuse ja maitse tagamisel on kriitilise tähtsusega püsiv sisetemperatuur. Seetõttu jälgivad ja reguleerivad FreshSense-andurid pidevalt jahekapi ja sügavkülmiku ning ka keskkonna temperatuuri. See aitab tagada külmikus välistemperatuurist sõltumatu püsiva sisetemperatuuri.

Kiirkülmutus
Sügavkülmikusse uute toiduainete lisamine tõstab sisetemperatuuri, mis võib põhjustada olemasoleva toidu sulamist ja maitse vähenemist. SuperFreezing-funktsioon tagab uue toidu kiire külmutamise ja takistab sellega muu sügavkülmikus oleva sulamist. Automaatse külmutamisfunktsiooniga seadmed jätkavad kohe pärast vajaliku temperatuuri saavutamist tavapärast tööd, et mitte energiat raisata. Tänu sellele säilib külmutatud toidu maitse isegi uue toidu lisamisel.

Isereguleeriv külmik
Külmiku ebaühtlane jahutus mõjutab märgatavalt toiduainete maitset ja säilivust. Meie ventilaatoritega MultiAirflow-süsteem tekitab õrnu ja ühtlasi külma õhu voogusid, mis jõuavad igasse jahutus- ja külmutusalasse. See minimeerib temperatuurikõikumisi ja vähendab jahutusaega, mis aitab omakorda toidul kauem säilida. Värskus, mis täidab kogu külmikut.

Kogu külmiku sisu on hästi valgustatud
LED-valgustus pakub külmikute puhul täiesti uut valgustuskontseptsiooni, tagades ühtlase ja helgivaba sisevalgustuse. LED-valgustid kasutavad vähem elektrit kui tavalised külmikuvalgustid ja kestavad kogu seadme eluea vältel.

Hoiatusheli
Kui uks ei ole suletud või tekib mõni muu tõrge, antakse sellest märku hoiatusheli või valgusega.

Külmikut ei ole vaja enam kunagi sulatada
Külmiku sulatamine on küllaltki tüütu ja ajakulukas. Tänu meie uutele NoFrost-tehnoloogiaga külmikutele saate selle kohustuse aga igaveseks unustada. Erinevalt tavalistest külmikutest kogutakse õhuniiskus NoFrost-külmikus kesksesse jahutusüksusesse, mis tegeleb regulaarselt automaatse sulatamisega. Tekkiv kondensatsioonivesi juhitakse lihtsalt külmikust välja, kus see aurustub. Sel moel vabastab NoFrost teie külmiku jäädavalt jääst ja teid sulatamiskohustusest. Nautige selle asemel hoopis jäätist.


Paigaldusmeetod Eraldiseisev
Külmiku liik Külmik
Sügavkülmal tärne [ * ] * * *
Energiaklass A++
Kliimaklass SN-T
Jahekambri sulatusmeetod Automaatne
Sügavkülmkambri sulatusmeetod Automaatne
Lisafunktsioonid LED-valgustus
Veeühendus Puudub
Vahetatav uksepoolsus Jah
Sügavkülmkambri paigutus Alumine
Displei Jah
Elektrooniline juhtimine Jah
Komplektis munarest
Tootja Bosch
Valmistatud Türgis
Ukse käelisus Parema käega avanev
Värvus valge

Vispārīgi

Tips
Brīvi stāvošs
Ērtību uzlabojošas funkcijas
Display

Veiktspēja

Klimata klase
SN-T

Ledusskapja specifikācijas

Atlaidināšanas veids
Automatic
Display

Dizains

Durvju viras regulēšana
Reversible door hinge
RIght-sided
Krāsa
Balta

Produktu kodi

EAN
4242002853536
Ražotāja kods
KGN36NW30

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt