Jahekapp Bosch (186 cm)

Pamatinformācija

Rohkelt ruumi värskele toidule MultiBox-sahtel sobib puu- ja köögiviljade säilitamiseks ning seal on piisavalt ruumi ka eriti suurtele toiduainetele, nagu kapsapead. Väljatõmmatav riiul, mis võimaldab kõigele hõlpsalt juurde pääseda Purunemiskindlat

Prece ir arhivēta

Rohkelt ruumi värskele toidule
MultiBox-sahtel sobib puu- ja köögiviljade säilitamiseks ning seal on piisavalt ruumi ka eriti suurtele toiduainetele, nagu kapsapead.

Väljatõmmatav riiul, mis võimaldab kõigele hõlpsalt juurde pääseda
Purunemiskindlate raamita klaasriiulite kasutamine on tänu sujuvale väljatõmbemehhanismile eriti mugav. Lisaks võimaldavad need igal ajal toiduainetest hea ülevaate saada.

Alati täpselt õige kõrgusega
EasyLift-klaasriiulite kõrgust saab reguleerida kuni 6 cm, ilma et oleks vaja asju eemaldada. Kui vaja on rohkem ruumi ukse ülaosas, siis EasyLift-uksekorvi kõrgust saab reguleerida kuni 40 cm, isegi kui see on täiesti täis.

Lahedalt jahe külmik
Aktiveeri enne poodi minemist SuperCooling-funktsioon, et langetada lühikeseks ajaks jahekapi temperatuuri ja hoida ostetud toiduaineid õigel temperatuuril. Temperatuuri saab langetada nupuvajutusega (madalaim seadistus on 2 °C). Ebavajaliku energiatarbe vältimiseks inaktiveeritakse funktsioon automaatselt umbes 6 tunni pärast.

Hoiatusheli
Kui uks ei ole suletud või tekib mõni muu tõrge, antakse sellest märku hoiatusheli või valgusega.

Sõrmejäljevastane viimistlus
Sõrmejäljevastase kattega roostevabast terasest esiküljele on lisatud spetsiaalne viimistlus. See kaitsekiht muudab sõrmejäljed raskesti märgatavaks, lisaks püsib pealispind kauem puhas ning on kriimustuskindlam ja lihtsamini puhastatav.

FreshSense
Tänu optimaalsetele hoiutingimustele säilib toidu täiuslik konsistents, näiteks jäätis ei ole liiga kõva ega liiga pehme. Värskuse ja maitse tagamisel on kriitilise tähtsusega püsiv sisetemperatuur. Seetõttu jälgivad FreshSense-andurid pidevalt jahekapi ja sügavkülmiku ning ka keskkonna temperatuuri. See aitab tagada külmikus välistemperatuurist sõltumatu püsiva sisetemperatuuri.

Teleskoopsiinid
Teleskoopsiinidel mahutid saab sujuvalt ja ohutult seadmest välja libistada. Neid on lihtne käsitseda ja need annavad selge ülevaate säilitatavast toidust.


Tootja Bosch
Värvus roostevaba teras näpujäljekaitsega
Energiaklass A+++
Kliimaklass SN-T
Elektrooniline juhtimine Jah
Lisafunktsioonid FreshSense, LED-valgustus
Displei Jah
Jahekambri sulatusmeetod Automaatne
Vahetatav uksepoolsus Jah
Sügavkülmkambri paigutus Puudub
Külmiku liik Jahekapp
Komplektis munarest, teleskoopsiinid
Paigaldusmeetod Eraldiseisev
Ukse käelisus Vasaku käega avanev
Veeühendus Puudub

Vispārīgi

Tips
Brīvi stāvošs
Ērtību uzlabojošas funkcijas
Display

Veiktspēja

Klimata klase
SN-T

Ledusskapja specifikācijas

Atlaidināšanas veids
Automatic
Display

Dizains

Durvju viras regulēšana
Reversible door hinge
Left-sided
Krāsa
Sudrabota

Produktu kodi

EAN
4242005222186
Ražotāja kods
KSV36AIDP

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt