Bosch NoFrost 368 L, roostevaba teras - Külmik

Pamatinformācija

Külmik, mille saab paigutada kõikjale Saad paigutada külmiku ükskõik kuhu. Tänu täiustatud ainulaadsele läbivale kondensaatoritehnoloogiale on võimalik paigutada külmik otse köögimööbli kõrvale, kuna pole kondensatsiooni tekkimise ohtu. Lisaks võid p

Prece ir arhivēta

Külmik, mille saab paigutada kõikjale
Saad paigutada külmiku ükskõik kuhu. Tänu täiustatud ainulaadsele läbivale kondensaatoritehnoloogiale on võimalik paigutada külmik otse köögimööbli kõrvale, kuna pole kondensatsiooni tekkimise ohtu. Lisaks võid paigaldada soovi korral kõrvuti kaks all paikneva sügavkülmikuga NoFrost-külmikut, et tekitada kogu enda värskele toidule kuni 1000 l netoruumi.

LED-valgustus
LED-valgustus pakub külmikute puhul täiesti uut valgustuskontseptsiooni, tagades ühtlase ja helgivaba sisevalgustuse. LED-valgustid tarbivad vähem elektrit kui tavalised külmikuvalgustid ega vaja seadme eluea vältel väljavahetamist.

Automaatne superkülmutamine
Selleks et toidu puhul säiliksid vitamiinid, toiteväärtus, väljanägemine ja maitse, tuleks see külmutada võimalikult kiiresti. Automaatse superkülmutamise funktsioon võimaldab külmutada väikseid toidukoguseid kiiremini, kaitstes samal ajal juba külmutatud toiduaineid sulamise eest. Sügavkülmik tuvastab temperatuuri tõusu ja reguleerib temperatuuri selle põhjal automaatselt, et tagada parimad säilitustingimused.

Külmikut ei ole vaja enam kunagi sulatada
Külmiku sulatamine on küllaltki tüütu ja ajakulukas. Tänu meie uutele NoFrost-tehnoloogiaga külmikutele saad selle kohustuse aga igaveseks unustada. Erinevalt tavalistest külmikutest kogutakse õhuniiskus NoFrost-külmikus kesksesse jahutusüksusesse, mis tegeleb regulaarselt automaatse sulatamisega. Tekkiv kondensatsioonivesi juhitakse lihtsalt külmikust välja, kus see aurustub. Sel moel vabastab NoFrost Sinu külmiku jäädavalt jääst ja Sind sulatamiskohustusest.
Saad sulatamise asemel hoopis jäätist nautida.

Väljatõmmatav riiul, mis võimaldab kõigele hõlpsalt juurde pääseda
Purunemiskindlate raamita klaasriiulite kasutamine on tänu sujuvale väljatõmbemehhanismile eriti mugav. Lisaks võimaldavad need igal ajal toiduainetest hea ülevaate saada.

2 eraldi jahutusahelat kiiremaks jahutamiseks
Eraldi jahutusahelatega seadmete puhul saab jahekapi ja sügavkülmiku temperatuuri eraldi reguleerida, et tagada kiirem jahutamine. Seda võimaldavad lihtsalt kasutatavad elektroonilised juhtelemendid.

Energia kokkuhoid, kui oled ära
Kui aktiveeritud on puhkuserežiim, hoitakse temperatuuri jahekapis +14 °C juures ja sügavkülmikus -18 °C juures, kaitstes sellega külmutatud toiduaineid ja takistades samal ajal jahekapis energia raiskamist.

Lahedalt jahe külmik
Aktiveeri enne poodi minemist SuperCooling-funktsioon, et langetada lühikeseks ajaks jahekapi temperatuuri ja hoida ostetud toiduaineid õigel temperatuuril. Temperatuuri saab langetada nupuvajutusega (madalaim seadistus on 2 °C). Ebavajaliku energiatarbe vältimiseks inaktiveeritakse funktsioon automaatselt umbes 6 tunni pärast.

Energiatõhususklass A++
Energiatõhususklassi A++ külmikud kasutavad 25% vähem energiat kui A+ klassi võrreldava suuruse ja varustusega külmikud.

Hoiatusheli
Kui uks ei ole suletud või tekib mõni muu tõrge, antakse sellest märku hoiatusheli või valgusega.

Sõrmejäljevastane viimistlus
Sõrmejäljevastase kattega roostevabast terasest esiküljele on lisatud spetsiaalne viimistlus. See kaitsekiht muudab sõrmejäljed raskesti märgatavaks, lisaks püsib pealispind kauem puhas ning on kriimustuskindlam ja lihtsamini puhastatav.

Külmaakumulaator
Elektrikatkestuse korral vabastab akumulaator jahutusplaadi, et hoida külmakambris jahedat temperatuuri.

FreshSense
Tänu optimaalsetele hoiutingimustele säilib toidu täiuslik konsistents, näiteks jäätis ei ole liiga kõva ega liiga pehme. Värskuse ja maitse tagamisel on kriitilise tähtsusega püsiv sisetemperatuur. Seetõttu jälgivad FreshSense-andurid pidevalt jahekapi ja sügavkülmiku ning ka keskkonna temperatuuri. See aitab tagada külmikus välistemperatuurist sõltumatu püsiva sisetemperatuuri.

Isereguleeriv külmik
Külmiku ebaühtlane jahutus mõjutab märgatavalt toiduainete maitset ja säilivust. Meie ventilaatoritega MultiAirflow-süsteem tekitab õrnu ja ühtlasi külma õhu voogusid, mis jõuavad igasse jahutus- ja külmutusalasse. See minimeerib temperatuurikõikumisi ja vähendab jahutusaega, mis aitab omakorda toidul kauem säilida. Värskus, mis täidab kogu külmikut.


Tootja Bosch
Energiaklass E
Kliimaklass SN-T
Elektrooniline juhtimine Jah
Lisafunktsioonid LED-valgustus, FreshSense, Home Connect: Kaugjälgimine ja -juhtimine
Displei LCD
Jahekambri sulatusmeetod Automaatne
Sügavkülmkambri sulatusmeetod Automaatne
Vahetatav uksepoolsus Jah
Sügavkülmkambri paigutus Alumine
Külmiku liik Külmik
Komplektis külmaakumulaator, munarest
Sügavkülmal tärne [ * ] * * *
Värv Roostevaba
Valmistatud Türgis
Paigaldusmeetod Eraldiseisev
Ukse käelisus Parema käega avanev
Veeühendus Puudub
Energiamääruse number 2019/2016
õhus leviva müra klass C

Vispārīgi

Tips
Brīvi stāvošs
Ērtību uzlabojošas funkcijas
Display

Veiktspēja

Klimata klase
SN-T

Ledusskapja specifikācijas

Atlaidināšanas veids
Automatic
Display
LCD

Dizains

Durvju viras regulēšana
Reversible door hinge
RIght-sided

Produktu kodi

EAN
4242005186273
Ražotāja kods
KGN39AIEQ

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt