Mikrolaineahi grilliga Whirlpool (33 L)

Pamatinformācija

DUALCRISP DualCrisp võimaldab nautida toitu, millel on ületamatult krõbe koorik ja ometi imemaitsev mure sisemus. See on Whirlpooli ainulaadne tehnoloogia. See rakendab kahte väljastuspunkti, et mikrolained ümbritseks toitu täielikult ning et toit kü

Prece ir arhivēta

DUALCRISP
DualCrisp võimaldab nautida toitu, millel on ületamatult krõbe koorik ja ometi imemaitsev mure sisemus. See on Whirlpooli ainulaadne tehnoloogia. See rakendab kahte väljastuspunkti, et mikrolained ümbritseks toitu täielikult ning et toit küpseks ühtlaselt ka põhjast.

JETDEFROST
Kiire sulatamine. Kasutage ainulaadset JetDefrost 3D süsteemi toidu mikrolaineahjus efektiivselt ja lihtsalt sulatamiseks.

ÕHURINGLUS
Lukusta maitse toidu sisse. Forced Air tehnoloogia paneb uuenduslikku konvektsioonsüsteemi rakendades mikrolaineahjus eelkuumutatud õhu ringlema, tagades Sulle nii mahlase küpsetustulemuse.

TAIGNA KERGITAMINE
DoughRising funktsioon võimaldab pärmi ideaalselt leiva-saia ja taina jaoks ette valmistada. See eriprogramm hoiab Maxi Chef ahju sisetemperatuuri konstantselt 30 °C juures - ideaalsel temperatuuril taina kerkimiseks.

PRECISIONBAKE
PrecisionBake aitab Sul tulla toime ka kõige keerukamate retseptidega. See on 5 °C sammuga ülitäpset temperatuuri seadistamist võimaldav funktsioon, mis lubab valida ideaalse temperatuuri mistahes roa valmistamiseks. Perfektne küpsetamiseks nagu profikondiiter.

JOGURTI FUNKTSIOON
Muuda oma snäkid tervislikumaks jogurtifunktsiooniga. See erifunktsioon võimaldab jogurtit lihtsalt kääritada ja selle toiteväärtust suurendada.

KIIRSTART
Silmapaistev ülessoojendamise kiirus. JetStart funktsioon tagab täiendava kuumuse ahjus kuni 30 sekundiks, kindlustades nii ideaalse temperatuuri suure vedelikusisaldusega toidu nagu selgete suppide või jookide uuesti kuumutamiseks.

CHEFMENU
100 retsepti ühtainust nuppu puudutades. Vali üks eelseadistatud 100 retsepti seast ning mikrolaineahi kohandab automaatselt küpsetus-, temperatuuri- ja ajasätteid ning jälgib pidevalt toidu valmimist laitmatu tulemuse tagamiseks.

KIIRMENÜÜ
Kasutusvalmis sätted. Jet Menu sisaldab eelprogrammeeritud sätteid külmutatud valmistoidu kiireks kuumutamiseks. Vali vaid toidu tüüp, sisesta selle kaal ja mikrolaineahi teeb kõik muu.

3D TEHNOLOOGIA
Perfektselt valmistatud. Revolutsiooniline 3D tehnoloogia tagab kuumuse ühtlase jaotumise ahjus täielikult 3-mõõtmelist kuumuse jaotamise süsteemi rakendades, et saaksid alati nautida ühtlaselt küpsenud toitu vaid ühtainust nuppu puudutades.

AUTO CLEAN
Küpsetuskambri puhastamiseks tuleb lihtsalt panna veekauss mikrolaineahju ja valida see funktsioon. Auru loomulik jõud pehmendab ja vabastab toidujäägid vaid mõne minutiga, nii et Sina saad need puhastustsükli lõppedes lihtsalt ära pühkida.

CRISPFRY
Praetud tekstuuri ja maitsega oivaliste roogade valmistamiseks ilma õli kasutamata või väga vähese õliga, et toit valmiks tervislikumalt kui praepannil.

XXL-SUURUSEGA KÜPSETUSKAMBER
Kogu ruum, mida vajad. Sellel Whirlpooli mikrolaineahjul on XXL-suurusega küpsetuskamber, et Sul oleks rohkem ruumi toidu valmistamiseks.

XXL-SUURUSEGA NÄIDIK
XXL-suurusega näidik muudab perfektse küpsetusmeetodi seadistamise nauditavalt intuitiivseks. Supreme Chefil on suurim abitekstiga näidik turul. See on disainitud tagama täielikku kasutuslihtsust kogu toiduvalmistamisprotsessi käigus.

Vispārīgi

Tips
Brīvi stāvošs
Vadības tips
Electronic

Specifikācijas

Display
LED
Ērtību uzlabojošas funkcijas
Clock
Grill program
Display

Dizains

Krāsa
Sudrabota

Produktu kodi

EAN
8003437861291
Ražotāja kods
MWP338SX

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt