Integreeritav auruahi Miele

Pamatinformācija

Dualsteam Täiuslikkus teie maitse järgi: ahju ja pliidiplaadi täiendusena hoolitseb “Miele” auruahi parimate tulemuste eest – saate koguni valmistada korraga mitmekäigulisi tervikmenüüsid. Lühikesed kuumenemis- ja valmistusajad, samuti ühtlane auru j

Prece ir arhivēta

Dualsteam
Täiuslikkus teie maitse järgi: ahju ja pliidiplaadi täiendusena hoolitseb “Miele” auruahi parimate tulemuste eest – saate koguni valmistada korraga mitmekäigulisi tervikmenüüsid. Lühikesed kuumenemis- ja valmistusajad, samuti ühtlane auru jaotumine hõlbustavad toitude valmistamist – see õnnestub tänu ainulaadsele välisele auru tootmisele “DualSteamiga”.

Automaatprogrammid
Kui kaua valmib riis ja kui kaua aedviljad? Automaatse auruprogrammiga ei pea te valima ei aega ega ka kestust – seade tegutseb automaatselt ning hõlbustab teie köögiargipäeva. Kas teile meeldib pisut kõvem porgand? Paljude toiduainete puhul saab küpsusastet individuaalselt seadistada.

Suur küpsetusruum ning suur täitepind
Kokkamine kogu perele: “Miele” “DualSteamiga” auruahjude uus küpsetuskamber võimaldab valmistada korraga ka suuri toiduainete koguseid ja serveerida neid täpse küpsusastmega. Tänu 40 l küpsetuskambrile saate igale tasandile, mida on kokku kolm, lükata ühe suure või üksteise järel kaks väiksemat valmistusnõud. Palju ruumi vaevata kokkamiseks ka suuremale seltskonnale.

Auru vähendamine
Juba veidi enne valmistusprotsessi lõppu avatakse uks praokile, et aur saaks vähehaaval väljuda. Eelis: pärast valmistusprotsessi ei eraldu toidu väljavõtmisel auruahjust kuuma auru ning toiduvalmistamine on ohutum.

Automaatne soojashoidmine
Pärast valmistusaja möödumist hoitakse toite automaatselt kuni 15 minutit soojas, ilma et need kaotaksid kvaliteedis. Nii ei ole hullu, kui hakkate sööma mõni minut hiljem.

Kogusest sõltumatu valmistamine
Ükskõik, kas soovite valmistada ühe portsjoni või söögi kogu perele, kas värskelt või sügavkülmutatult: meie auruahjus jääb valmistusaeg iga koguse jaoks samaks. See muudab teie jaoks asja lihtsaks, sest ära jääb kaalumise ja erinevate valmistusaegade arvutamise aeg.

Mitmekesine kasutus
Olgu tegu kuumutamise, blanšeerimise, soojashoidmise või sulatamisega – “Miele” auruahjuga saate kõige erinevamaid toiduaineid toiduks valmistada vastavalt oma soovidele ja eelistustele. See õnnestub alati parima kvaliteediga ja täpselt.

Roostevaba küpsetuskamber linase struktuuriga
Palju ruumi, kiire puhastamine: roostevabast terasest küpsetuskamber pakub kasulikku mahtu kuni 40 liitrit, nii et sinna mahuvad ka suured toiduvalmistusnõud, näiteks terve kana või kala jaoks. See annab teile võimaluse valmistada ka tervikmenüüsid 8 kuni 10 inimesele ning nautida rohkem vabadust ja mugavust. Lisaks ruumikusele on küpsetuskamber täiesti roostevaba ja kergesti hooldatav.


Ahju tüüp Auruahi
Displei Jah
Ecoclean tagasein Ei
Katalüütiline puhastus Ei
Mehaaniline taimer Ei
Varustus Vaikselt sulguv uks
Tootja Miele
Eriomadused kõikide roogade küpsetamine ilma maitsete ülekandumiseta, automaatprogramm küpsetustulemuste individuaalse kohandamisega, automaatprogrammid, aurutamine samaaegselt kuni 3 tasandil, kogu menüü korraga valmistamine auruga, auru vähendus enne aurutamisaja lõppu, tegeliku temperatuuri näit, individuaalsed seadistused, väline aurugeneraator, ahju põhjas asetsevad radiaatorid kondensaadi vähendamiseks, automaatne katlakivieemaldus, DualSteam, veevarustus umbes 90-minutilise aurutamisaja jaoks, värske vee nõu, puhta veemahuti eemaldamise mehhanism Push2release, jahutussüsteem jaheda esipaneeliga, turvaväljalülitus
Värvus roostevaba teras "CleanSteeliga"

Produktu kodi

EAN
4002516128434
Ražotāja kods
DG2840

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt