Integreeritav ahi Beko (auru funktsiooniga)

Pamatinformācija

3D-küpsetamine 3D-küpsetamine on küpsetamise uus põlvkond: see aktiveerib kõik küttekehad ja küpsetab mitmemõõtmeliselt. Soojuse ühtlaseks jaotamiseks töötavad kordamööda ülemine ja alumine küttekeha ning ovaalne küttekeha koos ventilaatoriga. 3D-küp

Prece ir arhivēta

3D-küpsetamine
3D-küpsetamine on küpsetamise uus põlvkond: see aktiveerib kõik küttekehad ja küpsetab mitmemõõtmeliselt. Soojuse ühtlaseks jaotamiseks töötavad kordamööda ülemine ja alumine küttekeha ning ovaalne küttekeha koos ventilaatoriga. 3D-küpsetamine võimaldab küpsetada mitut rooga üheaegselt.

Aurupuhastus
Funktsioon aitab pehmendada mustust ja rasvaseid plekke, tänu millele on küpsetusahju sisemuse puhastamine veelgi lihtsam.

Küpsetamine ja kuumaõhuringlus
Tänu alumise ja ülemise küttekeha üheaegsele tööle ning kuumaõhuringlusele on võimalik küpsetada kiiremini! Ideaalne näiteks küpsiste valmistamiseks!

Täisklaasist uks
Küpsetusahju uks on nii väljast- kui seestpoolt täisklaasist ja selle puhastamise lihtsustamiseks on uks ilma kruvide ning muude murdekohtadeta. Mõnel mudelil on võimalik seesmine klaas tõhusamaks puhastamiseks välja võtta.

Elektrooniline ekraan
Beko toodete uus suur ekraan võimaldab valida mitmeid funktsioone ja juhtida toodet paremini. Lisaks sobitub ekraan ideaalselt toote kaasaegse välimusega.

Kuumaõhutsirkulatsioon
Ringküttekeha ja ventilaatori üheaegne kasutamine tagab isegi väga suure roa ühtlase ja optimaalse küpsemise. Kuumaõhutsirkulatsioon võimaldab kasutada küpsetusahju erinevaid tasandeid üheaegselt, tänu millele on võimalik küpsetada korraga isegi mitut portsjonit.

Teleskoopjuhikud
Tänu teleskoopjuhikutele võib panni kuuma roaga turvaliselt ja hõlpsasti välja tõmmata, vältides kõrvetusi.


Ahju energiaklass A
Ahju tüüp Elektriahi
Displei Jah
Puhastusmeetodid Auruga puhastus
Teleskoopsiinid 1 tasand
Tootja Beko
Eriomadused 3D-küpsetamine, auruga küpsetamine
Värvus must
Ukse käelisus ülevalt alla avanev

Produktu kodi

EAN
8690842267406
Ražotāja kods
BIS24300BDS

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt