Integreeritav nõudepesumasin Bosch (13 nõudekomplekti)

Pamatinformācija

ExtraDry Ühe nupuvajutusega aktiveeritava ExtraDry-funktsiooni kasutamisel kuivatatakse nõusid eriti põhjalikult, kasutades kõrgema temperatuuriga loputustsüklit ja pikemat kuivatamisfaasi. VarioDrawer Mõnikord ei ole võimalik kõiki nõusid masinasse

Prece ir arhivēta

ExtraDry
Ühe nupuvajutusega aktiveeritava ExtraDry-funktsiooni kasutamisel kuivatatakse nõusid eriti põhjalikult, kasutades kõrgema temperatuuriga loputustsüklit ja pikemat kuivatamisfaasi.

VarioDrawer
Mõnikord ei ole võimalik kõiki nõusid masinasse mahutada, kuna sisemuse ruumilahendus ei ole eriti paindlik. VarioDrawer on ActiveWater-tehnoloogiaga nõudepesumasinate ülaosas olev lisasahtel, mis pakub probleemile lahendust. Sinna saab panna söögiriistad, väiksemad köögitarvikud, nagu kulbid ja visplid, ning isegi espressotassid. See pakub nõudepesumasina täitmisel suuremat paindlikkust ja jätab alumisse korvi rohkem ruumi. Kui söögiriistakorvi asemel kasutatakse VarioDrawerit, on 60 cm masinas ruumi 14 nõudekomplektile ja 45 cm masinas 10 nõudekomplektile.

Rackmatic
Nõudepesumasinat täites tuleb ikka ette, et kõrgete nõude, pokaalide jms jaoks oleks üleval pool veidi rohkem ruumi vaja. Siin tuleb appi Rackmatic. Reguleeri nõudepesumasina ülemist riiulit kolme eri kõrguse vahel. Nüüd saad paigutada kohmaka kujuga ja kõrged nõud täpselt sinna kuhu soovid.

AquaStop
Lekkekindlus peaks olema üks nõudepesumasina põhiomadusi. Meie Aqua Stop süsteem pakub usaldusväärsetlekkekaitset. Kui andur lekke tuvastab, peatub nõudepesumasina töö automaatselt ning vesi pumbatakse läbi kahekordse vooliku välja. AquaStop kaitseb Sind kindlalt veekahjustuste eest ja on Sinu turvaline kaaslane kogu masina eluea vältel.

ActiveWater
Boschi uuenduslik ActiveWater-tehnoloogia maksimeerib tõhusust, et tagada silmapaistvad tulemused, kaitstes samal ajal keskkonda. Hoolikalt sihitud veejaotus, täiustatud filtritehnoloogia, kiirem soojendamine ja pumba suurem läbilase parema veeringluse tagamiseks aitavad ActiveWater-tehnoloogiaga nõudepesumasinatel laitmatu tulemuse saavutada.

EcoSilence Drive
Kodu korras hoidmine võib olla keeruline, seal vaikuse tagamine aga vahel lausa võimatu. Meie EcoSilence Drive’iga nõudepesumasinad puhastavad väga tõhusalt ja samal ajal ülimalt vaikselt. Harjadeta energiasäästliku ja optimaalselt hõõrdumismüra vähendava mootoriga tagab EcoSilence Drive palju sujuvama ja vaiksema töö. Nüüd saad nautida enda kodus nii puhtust kui ka vaikust.

10-aastane roostevastane garantii
Oleme töötanud välja spetsiaalsed pinnatöötlused ja tootmisprotsessid, mis on kohandatud täpselt meie nõudepesumasinate sisemuses kasutatava materjali jaoks. Tänu sellele saame pakkuda oma nõudepesumasinate puhul sisemuse 10-aastast roostevastast garantiid. Selle garantii saab aktiveerida kõigi nõudepesumasinate puhul, mis on ostetud alates 01.01.2012.

DosageAssist
DosageAssist tagab optimaalse puhastustulemuse ja vaiksema pesu. Pesutablett kukub jaoturist ülemise korvi küljes olevale spetsiaalsele alusele, kus see lahustub täielikult.

Automaatprogrammid
Erineva hulga nõude puhul on vaja kasutada erinevaid pesuseadeid. Vale programm ei raiska ainult aega, vaid ka vett ja energiat. Boschi automaatprogrammid reguleerivad pesutsükli ajal automaatselt veetemperatuuri ja loputusaega, lähtudes nõude määrdumisastmest ja kogusest. See tähendab, et täiusliku tulemuse saavutamiseks kasutatakse täpselt nii palju vett kui vaja. Sobilik pesu igale masinatäiele vaid nupuvajutusega.


Tootja Bosch
Värvus roostevabast terasest uks
Displei Jah
Energiaklass E
Komplektide arv 13
Paigaldusmeetod Integreeritav viimistletud uksega
Kuivatussüsteem Zeolith
Reguleeritav ülakorv Jah
Lisakuivatusprogrammid ExtraDry
Lisafunktsioonid SpeedPerfectPlus, seadme hoolduse programm, automaatne pesuvahendi tüübi tuvastus, isepuhastuv kolmeastmeline filtrisüsteem lainelise mikrofiltriga, klaasikaitsesüsteem
Söögiriistade sahtel Jah
Valmistatud Poola
Energiamääruse number 2019/2017
Mudeli identifikaator SGU2HVS20E
õhus leviva müra klass C

Produktu kodi

EAN
4242005322220
Ražotāja kods
SGU2HVS20E

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt