Integreeritav ahi Bosch

Pamatinformācija

Lihatermomeeter Pole vahet, kas eelistad rostbiifi vähe-, keskmiselt või läbiküpsetatud kujul – tänu integreeritud lihatermomeetrile saavutad liharoogade puhul alati soovitud valmidusastme, kuna termomeetris olev andur mõõdab pidevalt liha sisetemper

Prece ir arhivēta

Lihatermomeeter
Pole vahet, kas eelistad rostbiifi vähe-, keskmiselt või läbiküpsetatud kujul – tänu integreeritud lihatermomeetrile saavutad liharoogade puhul alati soovitud valmidusastme, kuna termomeetris olev andur mõõdab pidevalt liha sisetemperatuuri. Lisaks on lihatermomeeter ühendatud ahjuga ja seetõttu ei ole vaja ahju käsitsi reguleerida. Kui saavutatud on soovitud sisetemperatuur, kõlab helimärguanne ja ahi lülitub automaatselt välja. Selle tulemuseks on pingutuseta valminud täiusliku küpsusastmega liharoog.

3D HotAir
Soovid ahjus mitut rooga korraga küpsetada? Tänu 3D HotAir õhuringlusele on see võimalik. See jaotab kuumuse kiirelt ja ühtlaselt kogu ahju sisemusse, nii et küpsetada saab mitmel tasandil korraga – ilma et maitsed seguneksid. Nii et kui homseks peoks on vaja koogipõhja, kuid lasanjet sooviksid nautida juba täna, saad need valmistada samaaegselt.

AutoPilot 10
Täiuslikud road koos AutoPilot 10-ga. Aseta toit ahju ja vali displei menüüst 10 programmi seast sobiv automaatprogramm. Lisa ka toidu kaal ja vajuta „Start”. Seejärel võtab AutoPilot juhtimise üle ning määrab küpsetusrežiimi, temperatuuri ja küpsetusaja. Kuna mõned AutoPilot'i abil valmistatavad road vajavad kaanega ahjunõud, jääb ka ahi puhtaks. Toiduvalmistamine on lihtsam kui kunagi varem.

Puhastusabi
Kas Sinu ahi on vaid kergelt määrdunud ja sooviksid seda kiiresti puhastada? Selleks pane põhjaplaadile umbes 400 ml vett ja tilk nõudepesuvahendit ning seadista sobiv kuumutusrežiim, temperatuur ja kestus. Keskkonnahoidlik puhastussüsteem pehmendab ahjuseintel olevaid toidujääke, misjärel saad need lihtsalt kiiresti lapiga ära pühkida.

SoftOpen ja SoftClose funktsioon
Paukuv ahjuuks ei kuulu korralikku kööki. Meie SoftOpen ja SoftClose funktsiooniga ahjuustel on spetsiaalne pehmendusmehhanism, mis lõpetab paugutamise. Ust kinni lükates peatub see vahetult enne fikseerumist ning sulgub eriti sujuvalt ja vaikselt. Sarnane mehhanism aitab ust ka väga sujuvalt avada. Vaiksemad seadmed ja harmoonilisem köök.


Tootja Bosch
Värvus roostevaba teras
Ahju energiaklass A
Ahju tüüp Elektriahi
Uputatavad nupud Jah
Mehaaniline taimer Ei
Elektrooniline taimer Jah
Kiirkuumutus Jah
Katalüütiline puhastus Ei
Ecoclean tagasein Ei
Komplektis universaalrest, universaalpann, emailküpsetusplaat
Eriomadused AutoPilot10, Soojenemiskontroll, CookControl 10, Jääkkuumuse näidik, Mehaaniline ukselukk, automaatne käivitus, automaatne programmeerimine, temperatuuriandur
Valmistatud Hispaania
Puhastusmeetodid Auruga puhastus
Toitejuhe Ilma pistikuta
Ukse käelisus ülevalt alla avanev

Produktu kodi

EAN
4242005293773
Ražotāja kods
HBG517CS1S

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt