Integreeritav induktsioonpliidiplaat De Dietrich

Pamatinformācija

HoriZone tsoon HoriZone tsooniga pliidiplaati on võimalik kohandada vastavalt kasutaja vajadustele. HoriZone pliidiplaat pakub kohandatavat toiduvalmistamise tsooni, millel võib kasutada nii ühte suurt keedunõud kui ka mitut väikest nõud eraldi. Samu

Prece ir arhivēta

HoriZone tsoon
HoriZone tsooniga pliidiplaati on võimalik kohandada vastavalt kasutaja vajadustele. HoriZone pliidiplaat pakub kohandatavat toiduvalmistamise tsooni, millel võib kasutada nii ühte suurt keedunõud kui ka mitut väikest nõud eraldi. Samuti saad valida: kas 1 seadistus kogu tsoonil või 2 erinevat seadistust kontrollimaks kahte eraldiseisvat tsooni eraldi. HoriZone tsoon annab kuni 20% ekstra lisaruumi, võrreldes ükskõik millise tavalise pliidiplaadiga. Seda kõike tänu sellele, et kui tavalise pliidiplaadi sama suur osa koosneb kahest induktorist, siis De Dietrich pliidiplaadi HoriZone tsoon koosneb kuuest induktorist. Tänu rohkematele induktoritele suudab ala katta ära palju suurema pinna, mida kasutada küpsetamiseks.

4 eelseadistatud võimsustaset, sealhulgas Boost
Boost funktsioon võimaldab kohest lülitumist maksimumvõimsusele, 3 otseteed on eelprogrammeeritud erinevatele võimsustele ning neid on võimalik ümberprogrammeerida seadistusele, mida kasutatakse kõige enam. Otseteed: soojas hoidmine, vaikne keetmine ja kiire pruunistamine.

Boil funktsioon
Võimaldab pliidiplaadil automaatselt määrata võimsuse, mis on vajalik Sinu poolt valitud veehulga keemistemperatuurini viimiseks ja vee keetmiseks määratud aja jooksul. Kui vesi hakkab keema, kõlab helisignaal, mille järel on õige aeg lisada vette pasta, riis vms. Vaikimisi on funktsioon seadistatud vee kogusele 2 L ja keetmise ajale 8 min.

Elapsed time
Möödunud aja funktsioon kuvab ekraanile, kui palju aega on möödunud viimasest võimsusastme seadistamisest. Suurepärane funktsioon küpsetusprotsessi jälgimiseks, kui oled unustanud seadistada taimeri.

Recall funktsioon
Tagasivõtmise funktsioon. Toiduvalmistamise planeeritud või planeerimata lühiajalise katkestamise korral võimaldab Recall nupu vajutamine taastada viimati valitud võimsuse- ja taimeri seadistused.

ICS funktsioon
Optimeerib keeduala valiku vastavalt kasutatavale nõu läbimõõdule, tagades maksimaalne efektiivsus.

Switch funktsioon
Võimaldab toidu valmistamise ajal anumat liigutada ühelt keedualalt teisele koos eelnevalt seadistatud küpsetamise parameetritega (võimususaste ja aeg). Plaat tuvastab nõu uue asukoha ning küpsetamine jätkub algsete seadistustega uuel tsoonil.

Clean Lock funktsioon
Võimaldab juhtpaneeli plaadi puhastamise ajaks lukustada. Ühe minuti möödudes lukustus deaktiveerub automaatselt.

10 turvaelementi
Automaatne ülevoolukaitse, süttimise kaitse, lapselukk, jääksoojuse indikaator, automaatne stop süsteem, nõude tuvastamine, väikeste esemete tuvastamine, üle- ja alampinge tuvastamine, vale ühenduse tuvastamine.


Tootja De Dietrich
Pliidiplaadi juhtimine Pliidiplaadilt juhitav
Pliidiplaadi tüüp Induktsioon
Eriomadused kohandatav toiduvalmistamise tsoon
Värv Must

Produktu kodi

EAN
3660767962187
Ražotāja kods
DPI7584X

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt