Induktsioonplaat, Bosch, 60cm, valge

Pamatinformācija

DirectSelect – lihtne mõista ja veelgi lihtsam seada Intuitiivselt kasutatava juhtpaneeli abil saad hõlpsasti valida keedutsooni ja täpse temperatuuritaseme. Praktilise energiakulu näiduga ning funktsioonidega QuickStart ja ReStart. Induktsioonplaat

Prece ir arhivēta

DirectSelect – lihtne mõista ja veelgi lihtsam seada
Intuitiivselt kasutatava juhtpaneeli abil saad hõlpsasti valida keedutsooni ja täpse temperatuuritaseme. Praktilise energiakulu näiduga ning funktsioonidega QuickStart ja ReStart.

Induktsioonplaat
Induktsioonplaadid soojendavad vaid seal, kus seda vaja on – otse kastruli põhja all. Millist kasu see toob? See on mugav ja turvaline. Ei suurte ega väikeste sõrmede jaoks ei ole ohtu end madala temperatuuri juures põletada. Peale selle läheb kaks liitrit vett induktsioonplaadil keema kaks korda kiiremini kui klaaskeraamilisel plaadil. Nii säästad rohkelt energiat.

PowerBoost – lisavõimsus vajaduse korral
Parandatud PowerBoost-funktsioon – meie elektriplaadid ja induktsioonplaadid on muutunud veelgi võimsamaks ja efektiivsemaks. Kastrul 2 liitri veega läheb keema pea kolm korda kiiremini kui tavalisel klaaskeraamilisel pliidil.


Tootja Bosch
Pliidiplaadi juhtimine Pliidiplaadilt juhitav
Pliidiplaadi tüüp Induktsioon
Läbimõõt 14,5 cm
Tüüp Induktsioon
Värv Valge
Servad Lõigatud serv 90°
Eriomadused DirectSelect, 17 kuumusastet, igal keeduväljal väljalülitusfunktsiooniga taimer, signaalkell, poti tuvastussüsteem, powerManagement-funktsioon, turvaline väljalülitus, pausifunktsiooniga juhtpaneel: puhastamise kaitsefunktsioon 35 sekundiks, ReStart funkt

Izmēri un svars

Bruto svars
12.67 kg

Produktu kodi

EAN
4242002951140
Ražotāja kods
PUE612FF1J

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt