Samsung, 23 L, 800 W, hõbedane - Mikrolaineahi grilliga

Pamatinformācija

Luksuslik must peegeldisain Luksuslik must peegeldisain paistab teie köögis silma ja sobib hästi teie stiilse interjööriga. Põhifunktsioonidega puuteekraan on hõlpsalt kasutatav. Ekraan tajub ja jälgib teie sõrme, mistõttu on andmete sisestamine liht

Prece ir arhivēta

Luksuslik must peegeldisain
Luksuslik must peegeldisain paistab teie köögis silma ja sobib hästi teie stiilse interjööriga. Põhifunktsioonidega puuteekraan on hõlpsalt kasutatav. Ekraan tajub ja jälgib teie sõrme, mistõttu on andmete sisestamine lihtne ja hõlbus.

Uuenduslik soojusjaotus
Samsung on uhke selle üle, et muudame kõiki oma tooteid paremaks uuendusliku tehnoloogia abil. Meie kolmekordse jaotuse süsteem kindlustab, et kõik alates pitsast kuni kuuma piimani valmib täiuslikult ja on alati maitsev – seda tänu kolmele mikrolainete jaotamise punktile. Meie mikrolaineahjudes valmib toit alati ühtlaselt ja täielikult.

Keraamiline sisemus
Samsungi keraamilise kattega sisemus sai tänu oma vastupidavusele ja hügieenilisusele Saksamaa Hohensteini Instituudi hügieeniheakskiidu. Keraamiline kate takistab bakterite levikut ning on kriimustuste ja rooste suhtes seitse korda vastupidavam kui muud mikrolaineahjude sisemuste pinnakatted. Sisemus on nagu uus ka pärast pikaajalist kasutamist.

Energia säästmine
Eco-režiim säästab ooterežiimis rohkem energiat – kuni 40%. Vaid ühe nupuvajutusega säästate raha, energiat ja keskkonda.


Kell Jah
Grill Jah
Displei LED
Elektrooniline taimer Jah
Funktsioonid Grill
Juhtimismeetod Elektrooniline
Värv Hõbedane
Paigaldusmeetod Eraldiseisev
Ukse käelisus Vasaku käega avanev

Vispārīgi

Tips
Brīvi stāvošs
Vadības tips
Electronic

Specifikācijas

Display
LED
Ērtību uzlabojošas funkcijas
Timer
Clock
Grill program
Display
Durvju viras regulēšana
Left-sided

Produktu kodi

EAN
8806085190597
Ražotāja kods
GE83M

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt