Külmik Bosch (186 cm)

Pamatinformācija

• MultiAirflow-süsteem tagab pideva õhuringluse kõikidel tasanditel. Temperatuurimuutused vähenevad ja jahutusaeg lüheneb – nii säilitavad tooted oma maitse kauemaks. • NoFrost tehnoloogia • Turvaklaasist riiulid

Prece ir arhivēta

VitaFresh
VitaFresh on hoiustuskast, mis säilitab +0° C temperatuuri isegi siis, kui ülejäänud külmik on soojem. Samuti suudab see säilitada suures koguses niiskust, et värsked toidud selles kuni kolm korda kauem säiliksid.

EasyAccess Shelf
Kokkupandav klaasriiul mugavaks täis- ja tühjaks laadimiseks ja ülevaate tagamiseks.

LED sisevalgustus
Suurepärane, ühtlane valgus, mis aitab selgemalt näha kogu külmiku sisemusse, tagades nõnda külmikuruumi võimalikult tõhusa kasutuse. Elegantselt üles integreeritud või külmikulaeka küljel asuvat valgust ei blokeeri tõenäoliselt ükski toiduaine, tagades ühtlase valgustatuse iga kord, kui külmikuukse avate.

SuperFreezing
Vältige sügavkülmutatud toodete sulamist, kui Te värskeid tooteid seadmesse paigutate. SuperFreezing-funktsiooniga külmutatakse tooted kiiremini. Pärast soovitud temperatuuri saavutamist naaseb sügavkülmik automaatselt tavarežiimile. Nii välditakse tarbetut energiakulu.

SuperCooling
SuperCooling-funktsiooni sisselülitamisel toimub hiljuti külmikusse pandud toidu jahutamine kiiremini. Samal ajal takistab funktsioon juba kapis leiduvate toodete soojenemist. Temperatuuri langetatakse ühe nupuvajutusega kõige rohkem väärtuseni 2°C. Selleks, et vältida tarbetut energiakulu, taastatakse temperatuur automaatselt u 6 tunni pärast.

Separate Temperature Control
Iga eraldi temperatuuritsooni, individuaalne reguleeritud ja kontrollitud.

Värske õhk ilma bakteriteta: airfreshFilter
Funktsioon airfreshFilter omadusega antiBacteria neutraliseerib aktiivselt külmikus olevad lõhnad ning filtreerib bakterid. Toidus olevad intensiivse lõhnaga ebameeldivad ained imatakse ning õhk jääb värskeks ja puhtaks ilma filtri vahetamiseta terve seadme kasutusea jooksul.

Sõrmejäljevastane - Püsiv kaitse jälgede vastu
Roostevabast terasest esiküljed, millel on sõrmejäljevastane kattekiht, on pealispinnal püsivalt suletud spetsiaalse viimistlusega. See kaitsekiht muudab sõrmejäljed raskesti märgatavaks, pealispind püsib kauem puhas, on kriimustuskindlam ning lihtsam puhastada.


Paigaldusmeetod Eraldiseisev
Külmiku liik Külmik
Sügavkülmal tärne [ * ] * * *
Energiaklass A++
Kliimaklass SN-T
Jahekambri sulatusmeetod Automaatne
Sügavkülmkambri sulatusmeetod Automaatne
Vahetatav uksepoolsus Jah
Sügavkülmkambri paigutus Alumine
Tootja Bosch
Värvus Inox
Ukse käelisus Parema käega avanev

Vispārīgi

Tips
Brīvi stāvošs

Veiktspēja

Klimata klase
SN-T

Ledusskapja specifikācijas

Atlaidināšanas veids
Automatic

Dizains

Durvju viras regulēšana
Reversible door hinge
RIght-sided
Krāsa
Pelēka

Produktu kodi

EAN
4242002878751
Ražotāja kods
KGN36VI35

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt