Samsung monitor 24" FullHD LED T24D390EW

Põhiinfo

• Paistke silma Samsungi uusima elegantse Touch of Colori disainiga
• Vaadake rohkem, nautides stiili ja funktsionaalsust
• Täiustage oma mängukogemust vaid ühe nupuga
• Nautige meelelahutust iga nurga alt
• Viige oma vaatamiselamus parema kvaliteedi ja pildiga uuele tasemele
• Mitmekülgne ühenduvus mitme seadme ja sisu haldamiseks

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Paistke silma Samsungi uusima elegantse Touch of Colori disainiga

Samsungi uusim Touch of Colori disain tõmbab kindlasti tähelepanu. Samsungi ToC-disaini pärandile toetuv D391 on valmistatud püüdma mitmel kaunil moel ümbritsevat valgust. Selle kitsas raam, sale sihvakas must korpus ja läbipaistev tugijalg loovad rafineeritud ja maitseka ilme, millele pakub suurepärast lõppviimistlust raami vaevumärgatav pehme ja puhas sinine toon, mis paneb selle ainulaadse monitori helendama ning annab sellele ennenägematu väljanägemise.

Vaadake rohkem, nautides stiili ja funktsionaalsust

Nii sisse- kui väljalülitatuna – D391 paistab igal pool kahtlemata silma. Selle kitsa raamiga disain võimaldab teil rohkem ekraani näha ning lisab vaevumärgatava puhta ja pehmetoonilise sinise valgusega monitori ümber elegantset sära. Läbipaistev kristalne tugijalg kumab õrnalt sinakas valguses ning tõstab ekraani ideaalsele vaatamiskõrgusele. Kallutusfunktsioon suurendab vaatenurka ja maksimeerib vaatamismugavust. D391 täidab kahtlemata iga teie disainiunistuse.

Täiustage oma mängukogemust vaid ühe nupuga

Kasutage mängude puhul suurepärase vaatamiselamuse saamiseks vaid üht nupupuudutust. Mängurežiim reguleerib kohe monitori seadeid, et pakkuda teile parimat mänguelamust. Mängurežiim tuvastab nutikalt stseenivahetuse, parandab värve ja muudab ekraani kontrastsust, tehes tumedad punktid tumedamaks ja heledad heledamaks, et saaksite pidevalt kogu tegevust jälgida. Tänu video lühemale reageerimisajale on ka viivitust vähem, nii et pilt käib tegevusega kaasas ega vea teid alt.

Nautige meelelahutust iga nurga alt

SD391 pakub parimat vaadet iga nurga alt. Vastupidiselt tavapärastele monitoridele on teie Samsungi LED-monitoril eriti lai vaatenurk (178 kraadi) nii vertikaalselt kui ka horisontaalselt. See tähendab suurepärast pildikvaliteeti veelgi rohkematest vaatenurkadest – ükskõik, kas istute madalamal ja mängite mänge või mitu inimest vaatab monitori ümber videot. Olenemata olukorrast saate igal juhul suurepärase vaatamiselamuse.

Viige oma vaatamiselamus parema kvaliteedi ja pildiga uuele tasemele

Magic Upscale täiustab kujutiste kvaliteeti nii, et teieni jõuab ainult parem pilt. Saate nautida täiustatud pildikvaliteeti, olenemata sellest, milline on pildi algne kvaliteet. Magic Upscale väldib ülesskaleerimisel kujutiste kvaliteedi halvendamist ning pakub teile vaid täpseid ja säravaid värve ning pilte. Tänu sellele kuvatakse kujutised monitoril selgemalt ja teravamalt kui sülearvutis. Särage monitoriga D391.

Mitmekülgne ühenduvus mitme seadme ja sisu haldamiseks

Samsungi monitor D391 võimaldab teil luua kõik oma meelelahutuse ja muu sisu nautimiseks vajalikud ühendused. HDMI-tugi pakub juurdepääsu mängukonsoolidele, Blu-ray-mängijatele ja muudele AV-seadmetele ning D-Subi abil saate ühendada enamiku arvuteid. Saate oma seadmed hõlpsasti ühendada ja kasutada monitori nii töötamiseks, mängimiseks, sisu vaatamiseks kui ka muuks.


Ekraani suurus 23,6"
Ekraani tehnoloogia LED PLS
Ekraani resolutsioon 1920x1080 Full HD
Ekraani pind Matt
3,5 mm kõrvaklappide väljund Jah
DP (Display Port) Ei
Mini-DP (Display Port) Ei
Thunderbolt Ei
WiDi Ei
WiFi Ei
LAN (võrguliides, RJ45) Ei
3,5 mm heli sisend Jah
DVI Ei
HDMI Jah
Komponent Jah
Komposiit Jah
Optiline väljund Ei
SCART Jah
VGA Jah
Integreeritud mikrofon Ei
Kõlarid Jah
Helisüsteemid Dolby Digital Plus, Dolby Pulse, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1
CI (Common Interface) CI+
Kaugjuhtimispult Jah
Reguleeritav kõrgus Ei
Horisontaalselt pööratav Ei
Reguleeritav kalde nurk Jah
Pivot (pöörlemistelg) Ei
Tootja Samsung
Värvus valge
VESA kinnituse suurus 75 x 75

Toote koodid

EAN
8806086104913
Tootja kood
LT24D391EW/EN

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge