Holika Holika pooride puhastuskomplekt Pig Nose Clear Black Head 3-Step Kit 5tk

Põhiinfo

Kolmeastmeline komplekt ninapooride puhastamiseks Pig Nose Clear Black Head 3-Step Kit 5tk pakis.

Peamised omadused: 

  • Avab poorid
  • Puhastab tõhusalt ninapoorid mustpeadest
  • Ahendab poorid
  • Niisutab nahka
  • Mugav kasutada
  • Soodne 
  • Tagab tulemuse lihtsa viisiga

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Ülimalt populaarne ninapooride puhastuskomplekt kogu maailmas, mida on müüdud üle 50 000 000 ühiku!

Kas teadsite, et põrsakeste ninal ei ole mustpäid? Ja teate, mis veel? Ka Teil ei pea neid olema! Ütleme hüvasti mustpeadele Pig Nose sarja toodetega. See sari teeb kõik selleks, et vabaneda mustpeadest, mis on tegelikult sügavalt juurdunud poorid, ning teeb nina pehmeks ja puhtaks. 3-Step Kit sisaldab kolme vajalikku sammu täiuslikuks pooride kontrolliks:

1. aste: Pooride puhastamine. Õrnalt pehmendab ning avab poorid.
2. aste: Mask-kleebis eemaldab ninalt surnud naharakud ning samas ka mustpead.
3. aste: Poore kitsendav vahend ahendab poore ning muudab naha pehmemaks.

Kõik Pig Nose sarja tooted sisaldavad roosa savi, mis ühendab endas nii valge kui ka punase savi kasulikkuse. Roosa savi on pehmeim koostisosa, mis hoolitseb delikaatselt naha (isegi tundliku) eest. Kaoliin, mis on Pig Nose sarja toodete peamine aktiivne komponent imab liigset rasu, tungib sügavale pooridesse ning puhastab need mustusest, samuti on antiseptilise toimega. Takistab mikroobide ja bakterite teket ning selle tulemusel väheneb akne risk. Aktiivne komponent normaliseerib rakusiseseid ainevahetusprotsesse ning suurendab naharakkude taastumiskiirust, samuti leevendab põletikke. 


Kasutamine:

1. aste:

  1. Pärast näonaha pesemist kasutada esimese astme vahendit.
  2. Eemaldage see 10-15 minuti pärast.
  3. Eemaldage naha pinnale ilmunud tumedad täpid ning liigne rasu.

2. aste:

  1. Niisutage nina veega.
  2. Kuivade kätega eemaldage teise astme kleebis ning asetage see ninale.
  3. Suruge kleebis ninale.
  4. Aeglaselt eemaldage kleebis 10-15 minuti pärast, kui see on täiesti kuiv.
  5. Eemaldage mustus.

3. aste:

  1. Puhastatud nahale kandke kolmanda astme vahend.
  2. 5-10 minuti pärast eemaldage mask.
  3. Masseerige järelejäänud vahend sõrmeotstega naha sisse.

Kogus: 5 tk.


Koostis

Holika Holika Pig Clear Black Head 3-step Kit (1. step): Water, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Butylene Glycol, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Viscum Album (Mistletoe) Extract, Juniperus Communis Fruit Extract, Arctium Majus Root Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Caprylyl Glycol, Saponaria Officinalis Root Extract, Hypericum Perforatum Extract, 1,2-Hexanediol, Propanediol, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, CitrusMedicaLimonum(Lemon)Fruit Extract, Chrysanthemum Indicum Flower Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, RosmarinusOfficinalis (Rosemary)LeafExtract, Aspalathus Linearis Leaf Extract, ThymusVulgaris(Thyme)Flower/LeafExtract, Jasminum Officinale (Jasmine) Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit/Leaf Extract, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) FruitExtract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Fragrance(Parfum)

Holika Holika Pig Clear Black Head 3-step Kit (2. step): Water, PVP, Dimethicone Copolyol, Kaolin, Titanium Dioxide, VP/VA Copolymer, Propylene Glycol, Methylparaben, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, CI 17200

Holika Holika Pig Clear Black Head 3-step Kit (3. step): Water, Glycerin, Propanediol, Sodium Hyaluronate, Hydroxyethylcellulose, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Erythritol, Trehalose, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Disodium EDTA, Dipotassium Glycyrrhizate, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, CitrusMedicaLimonum (Lemon) FruitExtract, Diospyros Kaki Leaf Extract, Citrus Aurantifolia (Lime) Fruit Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Fragrance(Parfum)


Holika Holika on kvaliteetse kosmeetika bränd, mis kannab edasi Teile ja Teie hingele vastavat headust väga kvaliteetse ja omapärase kosmeetika näol. Holika Holika tooted on ainulaadsed, pilkupüüdvad ning on suunatud stiiliteadlikele naistele. Holika Holika pakub taskukohase hinnaga kvaliteetseid, lõbusaid ning praktilisi tooteid, mis on valmistatud parimatest koostisosadest ja mis sobivad igale maitsele.
Avasta enda jaoks täiesti uus ja uudne ilumaailm!


Naha tüüp Kombineeritud, Kuiv, Normaalne, Probleemne, Rasune
Efekt Kooriv, Puhastav, Valgendav
Suurus 5 tk
Vanus Alates 25 kuni 35 aastat, Alates 35 kuni 40 aastat, Alates 40 aastast, Kuni 25 aastat
Naha puudused Kooruv nahk, Laienenud poorid, Mustpead, Punetus

Andmed

Naha tüüp
Kombineeritud
Kuiv
Normaalne
Probleemne
Rasune
Toime
Valgendav
Kooriv
Puhastav
Kogus
5

Toote koodid

EAN
8806334358242
Tootja kood
20011719

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge