Amazon Echo Dot 2, valge

Põhiinfo

  • Nutikas abiline Sinu koju
  • Tuvastab kasutaja ja reageerib tema häälele
  • Kontrolli oma kodu vaid häälega
  • Käed-vabad nutiseadmete juhtimine
  • Stiilselt kompaktne disain

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Echo Dot on juhtmevaba häälega juhitav nutikõlariga varustatud abiline Sinu koju, mis võimaldab Sul vaid oma hääle abil tervet kodu juhtida. Soovid Sa siis kõlaritest muusika mängima panna, kõnesid teha, sõnumeid saata, ilma ja uudiste kohta küsida – Echo Dot 2 koos Alexa Voice Service rakendusega on koheselt valmis Sind aitama.

Echo Dot on võimeline sind kuulma kas või toa teisest otsas ka siis, kui muusika mängib. Echo Doti kasutamiseks piisab vaid öelda märgusõna "Alexa" ning Dot ongi koheselt valmis Sulle vastama. Kui Sinu kodus on rohkem kui üks Echo või Echo Dot, siis suudab Alexa tuvastada, milline neist on Sulle parasjagu lähemal ning vastab Sulle just sellest seadmest.

Sobib igasse ruumi
Stiilselt tagasihoidlik ja kompaktne disain tähendab, et Echo Dot sobib kasutamiseks igas ruumis. Seadme sisseehitatud kõlar võimaldab seda kasutada näiteks magamistoas nutika äratuskellana või aitab Sul hõlpsasti kas või voodis lamades tuled kustutada. Köögis saad Echo Doti kasutada näiteks taimerina või hoopis šopata Amazoni veebipoes.

Echo Dot on võimeline ühenduma 3,5 mm helikaabli abil ka muude kõlaritega ning nii Bluetoothi kui ka WiFi abil ühenduma teiste juhtmevabade kõlaritega.

Juhi oma muusikat häälega
Echo Dot võimaldab Sulle täielikult käed-vabad nutiseadmete juhtimise. Lihtsalt küsi Amazon Music kaudu oma lemmikartisti, -laulu või hoopis kindlat žanri või moodi. Lisaks saad Alexa abil otsida muusikat ka vaid laulusõnade ning loo või albumi ilmumisaasta järgi.. või lase Alexal ise Sulle muusikat valida. Samuti saad muusika endale äratuskellaks valida, et saaksid igal hommikul oma lemmikloo saatel ärgata. Echo Dot ühildub veel ka Apple Musicu, Spotify, Pandora, SiriusXM, TuneIn ja iHeartRadio rakendustega.

Juhtmevaba helistamine
Echo Dot võimaldab käed-vabad helistamis pea kõigile – ei mingit kontaktilistis otsimist. Drop In funktsioon võimaldub SUl koheselt ühilduda mõne teise Echo seadmega Sinu kodus. Näiteks saad paluda mõnel pereliikme käest abi koduste töödega või tuletada lastele meelde, et aeg on magama minna – kõike ilma häält tõstmata. Alexa Announcements võimaldab ka üle terve elamise kõikides Echo seadmetes kiireid teadaandeid teadvustada. Lisaks saad kõnesid ka läbi Skype'i teha.

Alexaga helistamine on ülimalt lihtne. Sinu kontaktid näevad helistades Sinu numbrit ning seega teavad koheselt, kes neile helistab. Lisaks saad luua oma hääleprofiili ning õpetada Alexa Sinu häält ära tundma. Seega kui palud Alexal emale helistada, teab ta koheselt, kellele helistada, isegi kui Sinu kodus on mitu kasutajat. Lisaks saad anda ka anda käsklusi nii hääl- kui tekstisõnumite saatmiseks kõigile, kellel on samuti Echo seade või Alexa rakendus.

Juhi oma kodu vaid häälega
Echo Dot võimaldab sul kodus nii tulesid põlema kui kustu lülitada, küttesüsteemil soosjust juurde lisada, valguse intensiivsust reguleerida – ja seda kõike kas või lihtsalt tugitoolis raamatut lugedes või diivanil lemmikfilmi vaadates. Lisaks saad Echo Doti ka ajakava järgi käsklusi täitma – näiteks teatud kellaajal uksi lukustada või tulesid kustutada.

Echo Dot ühildub selliste nutikodu seadmetega nagu tuled, lülitid, telekad, ventilaatorid, termostaadid ning muud tooted sellistelt brändidelt nagu Philios Hue, TP-Link, Sony, ecobee, WeMo, SmartThings, Insteon, Lutoron, Nest, Wink, Honeywell jpm.

Hääle tuvastamine
Kauni valgusringi alla on peidetud seitse mikrofoni, mis kasutavad suunatud signaaliedastusviisi ja mürasummutust. Seega saab kindel olla, et Echo Dot on võimeline Sinu häält kuulma igast suunast ning ka kärarikkas keskkonnas.

Toote koodid

EAN
0841667112626
841667112626

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge