Nikon AF-S Nikkor 105mm f/1.4E ED objektiiv

Põhiinfo

  • 105 mm kvaliteetne telefiksobjektiiv
  • Valgusjõuline - f/1.4 maksimaalne ava
  • Vaikne ning kiire SWM teravustamismootor
  • Lummav bokeh, ideaalne porteefotograafiaks
  • Nikon F bajonetiga peegelkaameratele

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Nikon AF-S Nikkor 105mm f/1.4E ED objektiiv Nikon AF-S Nikkor 105mm f/1.4E ED objektiiv
  • Maailma esimene 105mm f/1.4 maksimaalse avaga objektiiv täiskaader peegelkaamerale
  • Optilise kvaliteedi kroonjuveel – moonutustevaba joonis
  • Kolme ED elemendiga, kromaatilise aberratsiooni ning sisepeegelduse vaba
  • Nano Crystal Coat vääristusega, tagades maksimaalse kontrastsuse

Perfektsionismi portree
Saa tuttavaks objektiivide disaini uue standardiga, mis saab tulevaste täiskaader objektiivide mõõdupuuks – see on maailma esimene 105 mm objektiiv, mil maksimaalne ava f/1.4. See on optilise disaini, täpsuse ning kvaliteedi kroonjuveel. Tänu suurele maksimaalsele avale on see objektiiv ideaalne siseruumis portreede ning spordi pildistamiseks. Tänu lühikese telefoto fookuskaugusele on objektiiviga imelihtne eraldada subjekti taustast ning luua lummav bokeh. Kasutajatele, kes otsivad lihtsalt parimat portreeobjektiivi, on see parim valik.

Maailma valgusjõulisem 105 mm täiskaader objektiiv
Suurepärane jõudlus kasutades olemas olevat valgust – AF-S Nikkor 105mm f/1.4E ED ületab ka need takistused, kus teised objektiivid alla vannuvad. Loo lummava bokeh'ga portreefotosid, eraldades subjekti taustast. Üheksa labaga ning maksimaalse f/1.4 avaga diafragma loob kirjeldamatult lummava, väga sujuvate gradatsioonidega bokeh. 105 mm fookuskaugus jällegi annab meeldiva perspektiivi portreefotosid pildistades ning jätab mugava distantsi fotograafi ja modelli vahele.

Parim professionaalidele
See objektiiv on tipptasemel eraldusvõimega, pakkudes parimat kombinatsiooni koos Nikon'i kõrge lahutusvõimega peegelkaameraga kasutades. Selle objektiiviga on võimalik oma fotograafia või videograafia viia lausa uuele tasemele.

Moonutustevaba kujutis
Tänu kolmele ED (Extra-Low Dispersion; eriti madala dispersiooniga) elemendile on viidud kromaatiline aberratsioon miinimumini. Kombineerides seda Nano Crystal Coat vääristusega, elimineeritakse ka sisepeegeldus ning varikujutised, tagades maksimaalne kontrastsus. Lisaks on see objektiiv ka sisuliselt geomeetriliste moonutuste vaba.

  • Elektronagneetiline diafragma mehhanism: Elektromagneetiline ava juhtimine võimaldab veel täpsemat ja ühtlasemat kontrolli objektiivi diafragma üle. Niimoodi saavutatakse täpsem säritus näiteks sarivõtte ajal.
  • ED (eriti madala dispersiooniga) elemendid: Optilised elemendid, mida kasutatakse normaal- ja telefoto objektiivide sees korrigeerimaks kromaatilisi aberratsioonie, tagamaks optimaalne pildikvaliteet.
  • IF (sisemine) teravustamine: Sisemise teravustamise korral ei muutu autofookuse ajal objektiivi välised mõõtmed, mis omakorda teeb objektiivi ilmastikukindlamaks ning lihtsustab igapäevast kasutamist.
  • Pideva käsitsi teravustamise võimalus: M/A võimaldab objektiivi viia autofookuse pealt käsitsi teravustamisele lihtsalt teravustamisrõngast pöörates. Autofookusele üle minek käib samuti viivisevabalt, automaatselt.
  • Nano Crystal Coat: Peegeldusmisvastane vääristus, mis sisuliselt elimineerib kogu sisepeegelduse kogu spektri ulatuses. Lisaks elimineerib see ka varikujutiste tekke ning parendab kujutise kontrastsust.
  • Silent Wave Motor: AF-S Nikkor objektiivid kasutavad ülivaikset Nikoni Silent Wave Motor (SWM) teravustamismootorit. See võimaldab vaikset, kiiret ning vibratsioonivaba teravustamist ning loob sujuva teravustamise.

Tehnilised andmed

Sobivus kaamerale
Nikon täiskaader peegelkaamerad
Nikon poolkaader peegelkaamerad
Objektiivi bajonett
Nikon F
Suum / fiks
Fiksobjektiiv
Objektiivi tüüp
Tele
Spetsiaalobjektiiv
Portreeobjektiiv
Fookuskaugus
105 mm
Maksimaalne ava
f/1.4
Minimaalne ava
f/16
Optiline konstruktsioon
14 elementi 9 grupis
Teravustamine
Autofookus
Manuaalne fookus
Teravustamismootor
SWM (Silent Wave Motor) mootor
Pideva manuaalse fookuse võimalus
Jah
Pildistabilisaator
Puudub
Lähim teravustamiskaugus
100 cm
Diafragma labade arv
9
Maksimaalne suurendus
0,13×

Üldine

Läbimõõt
94,5 mm
Pikkus
106 mm
Kaal
985 g
Filtrikeere
82 mm
Komplekti sisu
Objektiiv
Eesmine objektiivikork
Tagumine objektiivikork
Päikesevarjuk
Pehme vutlar

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
0.692 kg
Netokaal
0.588 kg
Päritolumaa
Hiina

Toote koodid

EAN
18208200641
0018208200641
018208200641
Tootja kood
JAA343DA

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge