Samsung külmkapp RS7778FHCWW (avatud pakend)

Põhiinfo

  • Side-by-side külmkapp
  • Energiaklass: A++
  • Kogumaht: 543 l
  • Minibaar & jäämasin
  • LED juhtpaneel, suured sahtlid

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Twin Cooling Plus® süsteem
Uus H-seeria külmik kasutab kahte eraldi õhuvoogu ja täpset temperatuurijuhtimist, et hoida nii külmikus kui ka sügavkülmikus optimaalset niiskustaset. Twin Cooling Plus® süsteem aitab õunu värskena hoida, ennetab Sinu jäätisel külmapõletust ja väldib jääkuubikute lõhnamist külmikus hoitud küüslauguleiva järele.

Teave ja juhtimine Sinu käeulatuses
Samsung RS7778FHCWW külmkapiga tead ust avamata, mis külmikus toimub. Meeldiva sinise kumaga väline LED-ekraan näitab uue H-seeria külmiku mõlema poole sisemist temperatuuri ning annab teada, kui on aeg filtrit vahetada. Puuduta ekraani vee ja jää väljastamiseks või reisile minnes külmiku puhkuserežiimi seadmiseks. CoolSelect Zone™ ehk külmik-külmikus-funktsioon pakub ka intuitiivseid juhtelemente, mille abil saad vaid puudutusega külmiku seadeid muuta.

Lihtne elegants
Nagu iga suurepärane kokk teab – serveerimine on väga oluline – eriti köögis. Uue H-seeria külmiku kaasaegne elegants annab inspiratsiooni lummavate ja maitsvate einete valmistamiseks. Sile joon ja täiuslik viimistlus lisavad lihtsale stiilile luksuslikkust ning tulemuseks on kvaliteetne üldmulje, mis täiustab köögisisustust ja viib selle uuele tasemele. Kui Sinu köök ei olnud juba varem peo populaarseim ruum, siis nüüd on see seda kindlasti.

Rohkem jääd ja ruumi ClearView jäämasinaga
Ukse sisse ehitatud ClearView jäämasin annab külmikus väärtuslikku lisaruumi, hoides endas samas kuni 2 kg jääd. Nii saad juurde kaks riiulit, kus hoiustada liitrite kaupa jäätist, külmutatud eineid ja muud. Jäämasinal on ka läbipaistev osa, et näeksid, kui palju jääd parajasti käepärast on.

Hõlpsalt avatavad uksed ka noorimale gurmaanile
Kujutle külmiku käepidet, mis avab kogu köögi. Kööki väljaulatumise asemel on EZ-käepide süvistatud ukse sisse. Nutikalt disainitud käepide ei lisa ainult elegantsi, vaid võimaldab ukse avada peaaegu vaid puudutusega. Vaja on vaid üht sõrme ja üliväikest pingutust.

Energia- ja ruumisääst
LED-torni valgustus on paigutatud külmiku sisemuse tagaossa, mitte ei ripu ülalt alla – nii jätab see kõrgete esemete jaoks rohkem ruumi. Samuti eraldab see tavapärastest pirnidest vähem kuumust, nii et külmik peab jahutamiseks vähem tööd tegema. Ning kuna see energiat säästev seadeldis särab eredalt, teed kohe vahet viinamarjatarretisel ja maasikamoosil, isegi alumisel riiulil.

Suured sahtlid
Eelmiste mudelitega võrreldes suuremad kast-sahtlid mahutavad meloneid ja salatipäid ning ruumi jääb isegi mitmesuguste piparde jaoks. Nii et laadige kõik puuviljad ja köögiviljad külmikusse. Sahtlite ülestõstetavad kaaned säilitavad värskuse, pakkudes samas ka kiiret juurdepääsu.

Mitmikvoog
Mitmikvoog töötab igal tasemel – iga riiuli kohal on väikesed ventilaatorid – ja säilitab ühtlast temperatuuri kogu külmikus, eriti pärast ukse avamist. Jahutades samaaegselt iga sektsiooni iga osa, aitab see toidul kauem värske püsida.

Minibaar
Siruta käsi limonaadipudeli järele otse minibaarist ilma külmikuust avamata ja külma õhku välja laskmata. See aitab energiat säästa ja muudab lemmikjoogi haaramise lihtsaks. Puudutusega avanev uks toimib ka riiulina, millel saate endale joogi valada.

Üldine

Tüüp
Eraldiseisev
Kompressorite arv
1
Kogumaht
543 l
Mugavusvarustus
Minibaar
Jääjaotur
Ekraan
NoFrost
Avatud ukse indikaator
Desodoreerija

Jõudlus

Energiatõhususe märgis
A++
Aastane energiatarve
353 kWh
Kliimaklass
SN
N
ST
T
Külmutusvõimsus
12 kg/24h
Müratase
39 dB
Jahutustehnoloogia
Twin Cooling+

Külmiku omadused

Temperatuuri reguleerimine
Jah
Sulatusmeetod
Automaatne
Külmiku maht (l)
359
Ekraan
LED
Külmiku sisu
5 riiulit
4 ukseriiulit
2 sahtlit
Munarest

Sügavkülmiku omadused

Temperatuuri reguleerimine
Jah
Sulatusmeetod
Automaatne
Sügavkülmiku maht (l)
184
Sügavkülmiku sisu
Jäämasin
4 riiulit
2 ukseriiulit
2 sahtlit

Disain

Valgustus
LED
Värvus
Valge
Kõrgus (mm)
178,9
Laius (mm)
91,2
Sügavus (mm)
71,2
Kaal (g)
123 000

Toote koodid

EAN
100130

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge