Huawei P30 Pro 256GB, breathing crystal (avatud pakend)

Põhiinfo

  • Android 9.0 Pie operatsioonisüsteem
  • 6,47" OLED ekraan
  • 256 GB sisemälu, 8 GB RAM
  • Kirin 980 8-tuumaline protsessor
  • Nelikkaamera: max 40 MP + 32 MP esikaamera

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Huawei P30 Pro 256GB, breathing crystal (avatud pakend) Huawei P30 Pro 256GB, breathing crystal (avatud pakend)
Fotograaf Hendrik Osula: "P30 Pro on väga võimeka riistvaraga – nii .jpeg’d otse kaamerast kui eriti RAW failid on vägagi võrreldavad juba n-ö "päriskaameratega". Tänu lainurgale ja korralikule teleobjektiivile on see väga universaalne telefon pildistamiseks – näiteks reisile poleks enam tarvis mitmeid objektiive kaasa vedada. Lainurka olen ise eriti oodanud, sest see annab täiesti uue perspektiivi. Nüüd on korralik kaamera alati kaasas, sest telefon on pidevalt taskus."

Kirjuta fotograafia uued reeglid

Zoomi, et avastada öise taeva müstika, jälgida kotkast puude kohal või uurida kristallide õrnasid detaile. Jäädvusta hetkest parim ning loo enda nägemus tulevikust. Huawei P30 Pro on nutitelefonide fotograafia uus tipp.

Fotograafia teerajaja
Julge avaldada muljet. Leica nelikkaamera süsteem toetab sinu fotograafiat ja aitab näha maailma tervikuna. Konkurentsitul superkaameral on SuperZoom objektiiv 40 MP Super Sensoriga kaamera 20 MP ülilainurk-objektiiv ja HUAWEI TOF kaamera, mis annab sulle vabaduse uskumatute hetkede jäädvustamiseks.

Lähemal sellele, mida armastad
Uus periskoobiga telefoto objektiiv võimaldab rohkem optilist suurendust kompaktses korpuses, ilma pildikvaliteeti ohverdamata. Koos värviküllastusega, mida pakub 40 MP põhikaamera ja AIS ning OIS ühendatud stabiilsusega, pakub SuperZoom objektiiv 10x hübriidsuurendust, mis võimaldab näha varem nähtamatuks jäänut suurepärase lahutusvõime ja rikkalike üksikasjadega. Lisaks võib see otse silme ette tuua ka kuu, sest kasutusel on kuni 50× suurendus.

Valgusta iga hetke
Huawei on värvide tuvastamise reeglid ümber kirjutanud ja RGB asemel kasutatav RYB tagab piltidel rohkem valgust. Ennast tõestanud koostöö Huawei SuperSpectrum anduri, ISP Kirin 980 ja ettevõtte enda algoritmide vahel aitab saavutada 40% rohkem valgust, et Sinu mälestused oleksid selgelt jäädvustatud nii päeval kui ka öösel.

Näe pimedas nähtamatut
Huawei P30 Pro pakub kuni ISO 409 600, millega näed ka öiseid imesid. Ka kõige pimedamates olukordades saad jäädvustada kaunid hetked nagu näiteks romantilised küünlavalgel peetud õhtusöögid või jaanimardikad põõsastel tantsimas.

Ilu igas kihis
Huawei AIS Long Exposure Shot ja TOF sügavusmõõtmise abil on Sinu portreed alati selged ja ideaalselt teravad. Seejärel hägustatakse taust progresseeruvalt erinevate kreemjate efektidega, et luua kaunis bokeh-efekt.

Fookuses oled Sina
Tuhandeid taustvalgustusega ja hämaras valguses tehtud fotosid analüüsiv AI HDR+ annab Sinu fotodele selgust – AI hindab erinevaid kaadreid ja segmenteerib foto erinevad osad parimate kohtade kombineerimiseks. Valgus ja tasakaal on erinevates kihtides kooskõlas ja toob fookusesse Sinu näo.

Muutke vesi kunstiteoseks
Huawei AIS Long Exposure Shot on ideaalne reisikaalane, mis jäädvustab looduse parimad palad. Muuda elavad jõed ja rahulikud ookeanilained enda isiklikuks kunstiteoseks.

Uuesti määratletud perspektiiv
Ülilainurk-objektiiv toob esile piiritu mere võluva ilu, taeva majesteetlikkuse ja linnatänavate melu. Avasta maagilised loodusvaated veel laiema vaatenurgaga.

Imeline makro-maailm
Maailma saab nüüd avastada isegi 2.5 cm kauguselt – tõelise makro-objektiiviga näed ka peenemaid üksikasju. Luba end üllatada kellade peenel struktuuril ja mehhanismidel või kroonlehtedel sätendavatel veepiiskadel.

Paljasta enda sära
Huawei P30 Pro 32 MP esikaamera tuvastab Sind nutikalt ja jäädvustab professionaalsed selfid. Selleks kasutatakse näokontuuride esile toomist täpse heleduse ja teravusega. Sinu selfid säravad suurepäraste detailidega, ka ülevalgustatud taustal või öiste pidude ajal.

Suveööde mälestused
Anna hämaras valguses jäädvustatud videotega ööle elu. Huawei P30 Pro kasutab SuperSpectrumi andurit, et tagada öistel hetkedel rohkem valgust. Näiteks lõkkevalgel tantsivad paarid, rannal jooksvad lapsed või öötaevast lõhestavad meteoriidid. Anna telefoniga elu öistele mälestustele.

Too naudingud enda juurde
Hoia vahemaad, kuid ära jää põnevast loost ilma. Ükskõik kus sa kontserdi ajal oled, saad alati salvestada laulja selge soorituse. Matkal olles saad näha, kuidas loodus puude teisel poolel mängleb.

Liikvel olles lihtne kasutada
Salvesta perevideod lastega mängimise ajal. Professionaalne kahekordne OIS + AIS Huawei P30 Pro telefonis muudab käest lindistatud videod stabiilseks ja sujuvaks.

Vaata loo mõlemat külge
Kaks tagakaamerat töötavad üheaegselt, et anda ülevaade tervest mängust, et suurendada samal ajal mängijate põnevat tegevust. Huawei Dual-View Video abil saad hetki nautida erinevatest vaatenurkadest.

One Touch AI videoredaktor
Uuendatud AI videoredaktori funktsioonid ja efektid on Huawei P30 Pro-s eelpaigaldatud ja võimaldavad lihtsat redigeerimist. Lihtne puudutus annab tulemuseks kinotasemel meistriteose. Esiletõstetud videod redigeeritakse automaatselt dramaatiliste filtritega, erineva kiirusega ja ainulaadse taustamuusikaga. Samuti saad unustamatutele mälestustele nime andmiseks lisada teksti.

Suurepärane elegants
3D-nõgusast topeltklaasist korpuses elegants muudab Huawei P30 Pro kunstiteoseks. 6.47-tolline OLED ekraan tagab suurepärased värvid ja parema vaatamiskogemuse.

Nutikas puudutus, täielik mugavus
Hoia Huawei P30 Pro mugavalt ühe käega ja tipptasemel sõrmejäljeandur avab selle kiirelt.

Kuula uue tehnikaga
Tavapärasena ülemises esiservas asuva kõlari asemel kasutab Huawei P30 Pro Huawei Acoustic Display tehnoloogiat, et võimaldada suurema ekraani kasutust ja paremat helikvaliteeti. Elektromagnetiliselt leviteeriv heli toob ekraani vibratsioonid kuuldavale.

Valmis avastama
Seiklejate jaoks on Huawei P30 Pro IP68 vee- ja tolmukindel – nii olete kaitstud pritsmete või veepiiskade eest.

Hüpe tulevikku
Kirin 980 on maailma esimene 7-nanomeetrine mobiilne protsessor, mis on senisest võimsam ja väiksema voolutarbimisega.

Tõeline vastupidavus, koge enamat
Koge iga päev rohkem, sest abiks on 4200 mAh aku ja nutikas energiasäästutehnoloogia.

Lae vaid minutitega
Laadimine ei ole enam mure, vaid vaevatu tegevus. Lae telefoni kuni 70% vaid 30 minutini enne kodunt lahkumist või kohvipausil.

Pane käest ja lae
Pane enda Huawei P30 Pro käest ja lae seda TÜV kaitsega 15 W Wireless Quick Charge laadijaga ilma, et peaksid muretsema kaablite või juhtmete pärast. Teele asudes haara telefon lihtsalt kaasa.

Jagamine on hoolimine
Huawei P30 Pro tagurpidi laadimise funktsiooniga saad laadida enda kõrvaklappe, hambaharja või päästa sõbra tühjeneva telefoni – ka laadimine on nüüd jagamine.

AR mõõtmine
Kasuta enda hobiprojektide jaoks Huawei P30 Pro tipptasemel AR mõõtmise tööriistu. Huawei TOF kaamera mõõdab pikkuse, laiuse ja sügavuse kiirelt ja kohe. Näotuvastuse tehnoloogia abil saab nüüd inimese pikkuse mõõta teda lihtsalt pealaest jalatallani skannides.

Mängud ka liikvel olles
Kuva enda Huawei P30 Pro suuremale ekraanile ja pööra end näoga tagumise TOF kaamera suunas ning see alustab liikumistuvastusega. Saad kohe mängida näiteks mänge Fancy Skiing või Fancy Dart.

OneHop jagamine
Lihtsalt puuduta telefoniga enda MateBooki ja saada pilte, videoid ja dokumente sekunditega. Raputa telefoni ja puuduta sellega enda MateBooki ja saad kohe salvestada 60-sekundilise video arvuti ekraanist, mis salvestatakse telefoni. Samuti saad seadmete vahel teksti kopeerida ja kleepida justkui ühes seadmes.

Elastic nutitelefonid

Ühendused
Bluetooth
WiFi
NFC

Tarkvara

Platvorm
Android
Operatsioonisüsteem
Android 9.0 Pie

Ekraan

Ekraani diagonaal
6,47"
Ekraani tüüp
OLED
Ekraani lahutusvõime
2340 × 1080
Punktitihedus
398 ppi
Puutetundlik
Jah

Protsessor

Kiibistik
HiSilicon Kirin 980
Protsessori mudel
ARM Cortex-A76
ARM Cortex-A55
Taktsagedus
2600 MHz
1920 MHz
1800 MHz
Tuumade arv
8

Graafika

Graafikakaart
Mali-G76 MP10

Operatiivmälu

Operatiivmälu maht
8 GB

Sisemälu

Sisemälu
256 GB
Mälukaardipesa
Nano Memory (kuni 256 GB)

Andmeside

Juhtmevaba võrk
WiFi IEEE 802.11 a/b/g/n/ac dual band
Bluetooth
Bluetooth 5.0
Bluetooth protokollid
LE
aptX
SBC
AAC
LDAC
HWA

Sensorid

Asendisensor
Jah
Valgussensor
Jah
Lähedussensor
Jah
Sõrmejäljelugeja
Jah
GPS
GPS
A-GPS
GLONASS
Beidou
Galileo
QZSS
Kompass
Jah
NFC
Jah
Muu
Infrapunaandur
Raskusjõu andur
Värvitemperatuuri andur

Ühendused

USB
USB-C 3.1
Heli
USB-C
SIM kaardi pesa
nanoSIM
Kahe SIM kaardi tugi
Jah

Kaamera

Tagakaamera
Nelikkaamera
40-megapiksline
20-megapiksline
8-megapiksline
Huawei Time-of-Flight (TOF)
Lisad
Välk
Eesmine kaamera
32-megapiksline

Vooluallikas

Aku mahutavus
4200 mAh
Laadimine
Vooluadapteriga
Kiirlaadimine
Huawei SuperCharge 40W
Juhtmevaba laadimine
Huawei Wireless Quick Charge 15W

Mõõdud ja kaal

Laius (mm)
73,4
Kõrgus (mm)
158
Sügavus (mm)
8,41
Kaal (g)
192

Muu

Värvus
Sinine
Ilmastikukindlus
IP68
Komplekti sisu
Nutitelefon
Akulaadija
USB-C kaabel
Kõrvaklapid
Kiirjuhend

Toote koodid

EAN
126028

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge