Canon tindiprinter PIXMA IP7250

Põhiinfo

  • Võimekas värviline tindiprinter
  • Ideaalne kodukasutajale
  • Nutiseadmest printimise võimalus
  • Ülikiire ja kvaliteetne fotode printimine
  • Otse plaadile printimise võimalus

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Võimas fotoprinter viie eraldi tindimahuti, WiFi-ühenduse ja nutitelefonist printimise võimalusega. Madala korpusega disain, kaks täielikult sisseehitatud paberisalve, automaatne kahepoolne printimine ja printimine otse plaadile.

Stiilse disainiga võimas seade
See võimas fotoprinter sobib tänu WiFi-ühendusele ja 5 eraldi tindimahutile ideaalselt fotode, dokumentide ja plaadikujunduste kiireks ja kvaliteetseks printimiseks. Seda on hõlbus kodus kõikjalt, sealhulgas ka mobiiltelefonist, kasutada. Uudne iseavaneva väljundsalvega stiilne ja madal korpus on ideaalne, kui ruumi on vähe.

Nutitelefoni ja tahvelarvuti valmidusega
Tänu WiFi-ühendusele ja Canoni rakendusele PRINT on lihtne peaaegu kõikjal kodus oma nutitelefonist ja tahvelarvutist printida. Lisaks saate rakenduse Apple AirPrint abil fotosid, e-kirju, veebilehti ja teisi dokumente otse oma Apple'i seadmetest, nagu iPhone’ist, iPadist ja iPod Touchist, printida.

Uudne prindimaterjali kasutamisviis
Kaks täielikult sisseehitatud paberisalve võimaldavad korraga eri formaadis ja tüübiga pabereid laadida. Rakendus Direct Disc Print võimaldab luua plaadikujundusi ja neid otse sobivatele BluRay-, CD- ja DVD-plaatidele printida. Nii on hõlbus plaate isikupärastada, et neid paremini organiseerida või pere ja sõpradega jagada.

Loomingulisem fotoprintimine
Rakendusega My Image Garden on fotode printimine hõlpsam ja kiirem kui kunagi varem ning võimalik kõiki oma PIXMA-seadme võimalusi maksimaalselt ära kasutada. Äratage mälestused ellu – fotode organiseerimisvõimaluste abil, mis hõlmavad ka näotuvastust, saate leida arvutist ammu unustatud fotod ja koostada neist ilusaid printimisvalmis kollaaže. Rakendus Print Your Days võimaldab fotosid otse Facebookist organiseerida ja printida.

Kiired tulemused
Sellel fotoprinteril on oma klassi parim 1 pl piisasuurusega prindipea, mis pakub lahutusvõimet 9600 dpi ning võimaldab dokumente ja fotosid kodus kiiresti ja kvaliteetselt printida. Selle A4 ISO ESAT printimiskiiruseks on mustvalgelt 15 ja värviliselt 10 kujutist minutis ning suurepärase fotolaborikvaliteediga 10 × 15 cm ääristeta foto printimiseks kulub u 21 sekundiga.

Säästke paberit ja energiat
Automaatne kahepoolse printimise funktsioon Auto Duplex säästab paberit ja annab dokumentidele professionaalse välimuse. Automaatne sisse- ja väljalülitus lülitab printeri määratud aja järel automaatselt välja ning uuesti sisse, kui alustate printimist.

Printige vähema raha eest rohkem
Eraldi tindimahutid vähendavad kulu ja säästavad raha, kuna saate välja vahetada vaid otsa lõppenud värvi. XL-tindimahutid säästavad raha – need prindivad kuni 2,2 korda rohkem lehekülgi kui tavalised, mistõttu neid tuleb harvem vahetada. Kui prindite palju, on see parim lahendus.

Üldine

Tüüp
Tindiprinter
Toide
100 – 240 V AC, 50/60 Hz
Integreeritud 2600 mAh liitiumaku
Müratase
44 dB
Võimsus (W)
24
Funktsioonid
Ääristeta printimine
CD/DVD-print
Direct Print
Fotoprint
Printimine

Ühenduvus

Juhtmevaba võrk
WiFi IEEE 802.11 b/g/n
USB 2.0
Jah
Rakenduste tugi
Apple AirPrint

Tarkvara

Sobivad operatsioonisüsteemid
Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP
Mac OS 10.5.8 või uuem
Android 4.0 või uuem
Nõuded arvutile
1 GB RAM
Internetiühendus
CD-ROM seade
Eelpaigaldatud tarkvara
Draiverid
My Image Garden
Easy-WebPrint EX

Kulumaterjalid

Tindikassettide arv
5
Tindi tüüp
PGI-550 PGBK
CLI-551 BK
CLI-551 C
CLI-551 Y
CLI-551M

Toetatud paberitüübid

Paberitüübid
Tavapaber
Ümbrikud (DL, COM10)
Läikiv fotopaber
Matt fotopaber
Satiin fotopaber
Siirdepaber
Fotokleebised
CD/DVD
Paberikassettide arv
2
Maksimaalne paberisisestus
145
Paberiformaadid
A4
A5
B5
Letter
Legal
20 × 25 cm
10 × 15 cm
13 × 18 cm
Paberi kaal
64 – 105 g/m²
300 g/m²

Printeri tehnilised andmed

Printimiskiirus
Mustvalge: 15 kujutist/min
Värviline: 10 kujutist/min
Foto: 21 s
Printimistehnoloogia
5-värviline tindiprinter
Prindi lahutusvõime
9600 × 2400 dpi
Kahepoolne printimine
Automaatne
Trükipea
FINE

Disain

Värvus
Must
Kõrgus (mm)
128
Laius (mm)
451
Sügavus (mm)
368
Kaal (g)
6600

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
8.1 kg
Netokaal
8.1 kg
Pakendi laius
19.4 cm
Pakendi kõrgus
48.2 cm
Pakendi pikkus
51.9 cm

Toote koodid

EAN
4960999847832
Tootja kood
6219B006
KN kood
8443321090

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge