Xgimi projektor MoGo Pro+ DLP 3D 1080P Home Theater

Ostukorvis rakendub
VEEL 10% allahindlust
(min. 10€ ostul)
649 €

Järelmaksuga ostes alates 22,12 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

  • Kaasaskantav Android projektor
  • Android TV 10.0: juurdepääs 5000+ rakendusele
  • Tipptasemel heli & nutikas ekraani kohandamine
  • WiFi & Bluetooth ühendus
  • USB, HDMI ja kõrvaklapipesa

Osta kohe, viimased eksemplarid laos!

  • Full 1080p HD pilt: Native 1080p FHD koos 300 ANSI luumeniga tagab uskumatult terava ja selge pildikvaliteedi.
  • Professionaalne heli : MoGo Pro+ toiteallikaks on kaks sisseehitatud Harman Kardoni kõlarit, mis pakuvad hästi tasakaalustatud heli iga muusika või filmi jaoks.
  • Uusim automaatne trapetsikorrektsioon
  • OK Google Voice Control : otsi sisu, halda ülesandeid, saateid ja palju muud – kõike seda lihtsate häälkäsklustega.
  • Lihtne nutitelefoni ülekandmine : sisseehitatud Chromecastiga saad hõlpsalt peegeldada oma rakendusi, muusikat, mänge ja sporti mis tahes Androidi/Apple'i seadmest.
  • Kaasaskantavuse jaoks loodud: usaldusväärse integreeritud aluse ja sisseehitatud akuga pakub MoGo Pro+ kõikjal suurel ekraanil meelelahutust.

Väike ja selge
1080p Full HD eraldusvõime nii väikeselt tootelt — enam ei pea valima kaasaskantava projektori ja kõrge eraldusvõime vahel. XGIMI täiustatud automaatse teravustamise tehnoloogia tagab, et projitseeritud pilt on alati selge ja särav.

Väike ja tark
XGIMI MoGo Pro+ on varustatud XGIMI uusima automaatse trapetsikorrektsiooni funktsiooniga – saad külgprojektsioonist sekunditega ristkülikukujulise pildi.

Väike ja võimas
Suurema võimsusega sisseehitatud aku tagab pikema mänguaja. (2–4 tundi video esitusaega, olenevalt kasutusest).

Väike ja uskumatu
XGIMI MoGo Pro+ toiteallikaks on Harman-Kardon topeltkõlar. Heli on professionaalselt häälestatud Gold Ear Labi poolt, mis tähendab, et MoGo Pro+ kõlar on hästi tasakaalustatud ja ideaalne igasuguse muusika jaoks. Saad seda kasutada ka välise Bluetoothi ​​kõlarina läbi Bluetoothi ​​või 3,5 mm helikaabli.

Väike ja kerge
Kere kõrgus on vaid 14,7 cm kaal 0,9 kg. Nagu veepudeli suurune, mis ei võta palju ruumi ja mille saab hõlpsasti kotti panna.

Väike ja lõbus
Android TV muudab teleri funktsioonide kasutamise lihtsamaks. Vali 700 000+ filmi ja saate hulgast erinevatest voogedastusteenustest. Palu Google'il oma telerit juhtida, saada soovitusi selle kohta, mida vaadata, valgust hämardada ja teha muudki oma häälega. Kanna fotosid, videoid ja muusikat nutiseadmetest telerisse sisseehitatud Chromecastiga.

OK Google
Vajutage kaugjuhtimispuldil Google'i assistendi nuppu, et oma häälega telerit juhtida. Palu Google'il otsida uusimaid kassahitte, voogesituse saateid või avada mitme mängijaga mänge. Lase sellel valgust hämardada, ühendades nutikodu seadmed. Halda ülesandeid ja vaata oma kalendrit. Või esita talle küsimusi ja vaata vastuseid oma telerist.

Lihtne jagamine
Sisseehitatud Chromecastiga saad kõik oma lemmikfilmid, -saated, -rakendused, -mängud ja muu tahvelarvutist, nutitelefonist või sülearvutist otse telerisse üle kanda

Non-stop meelelahutus
MoGo Pro+ töötab Android TV jaoks mõeldud Google Play poega. Ükskõik, mis Sulle huvi pakub, alates Showtime'ist ja lõpetades YouTube'iga kuni paljude mängudeni, leiad lugematuid rakendusi, mida leida ja millesse armuda. 5000+ omarakendusega avab Android TV ukse meelelahutusmaailma.

Integreeritud alus
Integreeritud alus on peidetud MoGo Pro+ põhja. See võimaldab reguleerida kõrgust 0-30°.

Kiire ja täpne
XGIMI MoGo Pro+ on varustatud XGIMI eksklusiivse kotkasilma tajusüsteemiga, mis pakub märkamatut automaatteravustamist ja mitme nurga automaatse trapetsikorrektsiooni funktsioone.

Märkamatu autofookus
MoGo Pro+ automaatne teravustamine hoiab pildi kogu aeg selgena.

Väike keha, suur mälu
Kas liikvel pole Internetti? Ära muretsege! MoGo Pro+ 2 GB + 16 GB mälu mahutab kuni 10 filmi ja 1000 laulu, nii et Sinu lemmiksisu on reisi ajal alati kaasas.

100" 3D ekran
100" täis-HD suur ekraan, mis vastab neljale 50-tollisele telerile, võib muuta Sinu kodu teatriks. Erksa pildi tagab aktiivse katiku 3D-pilditehnoloogia, mis loob ülima vaatamis- ja mängukogemuse.

Ülipikk eluiga
MoGo Pro+ kasutab ülitõhusat LED-valgusallikat, mis võimaldab selle projektsioonid jääda täiuslikult kargeks, selgeks ja eredaks kogu LED-i 30 000-tunnise eluea jooksul. MoGo Pro+ abil saad järgmise 10 aasta jooksul iga päev vaadata 4 filmi.

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 129,99 €
  • Lisagarantii (2 aastat) - 79,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 119,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 189,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.



Seda toodet on mainitud järgmistes Photopointi ajaveebi postitustes:

Kuva

Tüüp
Taskuprojektor
Projektsioonisüsteem
DLP
Lahutusvõime
[FullHD] 1920 × 1080
Toetatud lahutusvõime
[4K UHD] 3840 × 2160
3D
Jah
Full 3D
Küljesuhe
16 : 9
Valgusvoog
300 luumenit
Kuva suurus
40" – 200"
Maksimaalne kuva suurus
200"

Optika

Teravustamine
Autofookus
Lambi eluiga
30 000 tundi

Ühenduvus

Juhtmevaba võrk
WiFi
Bluetooth
Bluetooth 5.0
USB
1 × USB 2.0
Heli
Integreeritud kõlar

Mälu

Sisemälu
16 GB

Audio & video

Kõlar
2 × 3 W
Müratase
30 dB (max)

Toide

Toide
Integreeritud aku
Aku mahutavus
44,64 Wh
Nominaalne voolutarve (W)
65
Sisendvool (V)
100 – 240

Mõõtmed & kaal

Kõrgus (mm)
146
Laius (mm)
105,5
Sügavus (mm)
94,5
Kaal (g)
900

Toote koodid

EAN
6935670512420
Tootja kood
XK13S

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Tellides toote Photopointi veebipoest jõuab see sinuni 1-3 tööpäeva jooksul.

Seda toodet saad vaadata ja osta ka allolevates Photopointi esinduskauplustes:

Photopoint, Rocca al Mare: Paldiski mnt 102, Tallinn

Photopoint, Kvartal: Riia 2, Tartu

NB! Ülal nähtav kaupluste laoseis ei ole reaalajas ja ei arvesta broneeringutega. Kontrolli täpset saadavust kauplusest.
Veebipoest tellides võidakse toode tarnida ka mujalt kui konkreetsest kauplusest. Veebikaubamajast esinduskauplusesse tellitud kaubale kehtib tarneaeg vastavalt tootelehel märgitule. Tellimusele saate järele minna alles pärast vastavasisulise SMS ja e-maili teavituse saamist.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge