Xgimi projektor Halo

Põhiinfo

  • Kaasaskantav Android projektor
  • Android TV 10.0: juurdepääs 5000+ rakendusele
  • Tipptasemel heli & nutikas ekraani kohandamine
  • WiFi & Bluetooth ühendus
  • USB, HDMI ja kõrvaklapipesa

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

  • 1080P ülihele pilt: 1920 × 1080 FHD-pilt, mida täiendab LED-toitega ülifookustatud 800 ANSI luumenit (toetatud on ka 4K sisu).
  • Täielikult kaasaskantav: varustatud 59,454 Wh sisseehitatud aku ja minimalistliku disainiga, mis pakub 2,5 tundi suurel ekraanil meelelahutust kõikjal ja igal ajal.
  • Android TV 10.0: Android TV ja Google Play pakuvad sujuvat juurdepääsu 5000+ rakendusele, nagu Disney+, HBO Max ja Prime Video. Sõltumata sellest, kas vaatate viimast saadet ülevoolavalt või seiklete õues, on Halo+ loodud meelelahutuseks.
  • Automaatne trapetsikorrektsioon tagab kristallselge pildi.
  • Juhtmevaba ülekandmine Google'i assistent: sisseehitatud Chromecasti ja lihtsate häälkäsklustega saad hõlpsalt nutitelefoni rakendusi, mänge ja muusikat üle kanda otse Halosse üle kanda.
  • 2 x 5 W Harman Kardon kõlarid: Halo+ edastab puhast, moonutusteta Hi-Fi heli koos rohke bassireaktsiooniga. Ühildub ka Dolby Audio, DTS-HD/Studio ja Bluetooth 5.0-ga.

Halo kaasaskantav sisseehitatud akuga miniprojektor pakub muljetavaldavat pilti
Halo projektor on lihtne ja kompaktne projektor, mis võimaldab vaadata oma lemmiktelesaateid ja -filme oma aias, kodus või kus iganes soovid. See väike tagasihoidliku disainiga kaunitar on oma suuruse kohta särav, korraliku kontrasti, üsna täpse värvi ja sisseehitatud Android TV voogedastusega.

Lihtne seadistamine
Xgimi Halo lülitub sekunditega sisse ja kasutab ekraani intelligentset joondamist, et sobitada ekraani suurus automaatselt projetseeritud pildiga. Automaatne trapetsikorrektsioon reguleerib vertikaalset ja horisontaalset joondust, pakkudes täiuslikku kohandatud sobivust.

1080p eraldusvõime
Kui paljud kaasaskantavad projektorid saavad tavalise HD-eraldusvõimega hakkama, läheb XGimi Halo FHP, 1080p, sammu võrra kaugemale. See annab teravamad ja üksikasjalikumad pildid ning võimaluse istuda ekraanile lähemale ilma pildikvaliteeti kaotamata.

HDR-dekodeerimine
HDR-tehnoloogia suurendab kontrastsuse suhet ja võimaldab pildil näidata rikkalikke detaile olenemata sellest, kas see on heledas või pimedas keskkonnas.

30–300" suur ekraan
XGIMI Halo on võimeline muutma mis tahes valge seina 40–200" suureks ekraaniks. Halo kasutab DLP kinoklassi (aktiivse katiku 3D-kujutise) tehnoloogiat, mis pakub XGIMI aktiivse katikuga täiesti uue vaatamiskogemuse.

Harman Kardoni heli
Halo vapustav eraldusvõime on sobitatud kahe 5 W Harman Kardoni kõlariga, mis kiirgavad puhast, moonutusteta Hi-Fi heli koos rohke bassireaktsiooniga. Koos DTS Studio helitehnoloogiaga saad kaasahaarava ruumilise heliefekti ümbritseva heli jaoks – ideaalne välistingimustes.

Smart TV koos Android TV-ga
Android TV 10.0: Android TV ja Google Play pakuvad sujuvat juurdepääsu 5000+ rakendusele, nagu Disney+, HBO Max ja Prime Video. Sõltumata sellest, kas vaatad viimast osa lemmiksarjast või seikled õues, on Halo+ loodud meelelahutuseks.

Ühendamiseks valmis
Tänu HDMI- ja USB-ühendustele on Halo+ lihtne ühendada. Kaheribaline WiFi ja Bluetooth on käepärast juhtmevabaks ülekandmiseks ja muusika voogesituseks. Võid isegi ühendada kõrvaklapid või aktiivkõlarid, kasutades 3,5 mm väljundit.

Seda toodet on mainitud järgmistes Photopointi ajaveebi postitustes:

Kuva

Tüüp
Kodukino
Projektsioonisüsteem
DLP
Toetatud lahutusvõime
[FullHD] 1920 × 1080
3D
Jah
Valgusvoog
800 luumenit
Kuva suurus
40" – 200"
Maksimaalne kuva suurus
200"

Optika

Teravustamine
Autofookus
Lambi eluiga
25 000 tundi

Ühenduvus

Juhtmevaba võrk
WiFi
Bluetooth
Bluetooth 5.0
USB
Jah
HDMI
1 × HDMI
Heli
Integreeritud kõlar
Kõrvaklapi väljund / mikrofoni sisend
Jah

Mälu

Sisemälu
2 GB

Audio & video

Müratase
30 dB

Toide

Toide
Integreeritud aku
Aku mahutavus
59,454 Wh
Toiteallika vastupidavus
2,5 tundi
Maksimaalne voolutarve (W)
90
Sisendvool (V)
100 – 240

Üldine

Värvus
Must

Mõõtmed & kaal

Kõrgus (mm)
113,5
Laius (mm)
145
Sügavus (mm)
171,5
Kaal (g)
1600

Toote koodid

EAN
6935670512109
Tootja kood
WK03A

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge